香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

ram跑步紀錄-09年3月重新開始

升級   0%

該用戶從未簽到

嘜914我地個任務唔係去"護駕"咩!不過要護駕的人是Gills兄,看來我們怎麼練都會唔夠佢衝 ,大家贊成嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-10-30 22:54 發表
thx c兄們
大圍兄梳得堆,十一月要跑多一兩次長課小弟才較有把握完成人生首個半馬~" />" />

Ram兄,明晚九點約左7兄同Oscar兄跑荃屯長課,有冇興趣呢?放心啦!慢跑性質

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-12-22 23:46 發表

謝謝wong sir ,小弟都希望慢慢加上去
除左時間,都係一個字->  

Ram兄,你得一個字仲有得救,而我就要加多一個字"惰",所以冇得救
大家努力啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-3-17 14:17 發表
重未有時間上番跑班,希望e1兩個星期可以上番,無上太耐真係驚脫節.....

09年3月

15 (日) 沙田運動場-馬鞍山運動場 (來回12k)
同兩個朋友做晨操,第一次著Tiger跑鞋,感覺很不錯,由於是日係大笨象單車百萬行,大 ...

Ram兄,月中就跑左92K,利害!繼續努力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-4 00:10 發表
2009年3月

26 (四) 慢跑消脂8k

27 (五) 休息

28 (六) 同Gills兄城門環塘跑 (10K) :同Gills兄真係約左好耐,終於可以城門晨操
可能大家都係e區長大,覺得城門環塘晨操真係幾好玩(d上落斜真係吾講得笑!)
途 ...

Ram兄,你好勤力呀!繼續努力向全馬出發 .....加油!