香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Vrindavan
打印 上一主題 下一主題

趕狗器 驅狗器

升級   51.05%

該用戶從未簽到

"唔知會唔會激發起一d更加凶狠既攻擊你呢"
hahaha,好搞笑
一樣米養百樣人,我諗狗都一樣
有欺善怕惡既狗,我諗都會有好勇鬥狠既癲狗
目露兇光大叫大喝嚇狗時,請留意係咪癲狗

以前有行山人仕教如果比狗吠,離遠既就放慢腳步,
小心些少就係附近執定舊石隨時保護自己,
慢慢跑離狗既地盤,但要留意狗既一舉一動,
一襲擊你就用石頭還擊,愛護動物人仕例外。

佢地教唔好眼望望兇隻狗,因為你唔知隻狗既性格,
本來諗住只係保護地盤吠你兇你,你走你既陽關路,
我走我既獨木橋,但你不懷好意眼望望,
再大呼大喝,隨時變左想攻擊你,咁就戴高樂。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

hahaha
Vrindavan跑咁快都驚,何況我地呢班跑咁慢既消閒跑手。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

回復 17# 的帖子

Not laugh you la
我都想好似你咁著白飯魚跑新娘潭條路,
仲要跑得咁快,真係羡慕死人,
不過應該冇乜可能,留返比下世試。

升級   51.05%

該用戶從未簽到

人地高手又點同,以前係某forum聽高手講著白飯魚跑,
心諗係真唔係呀,又走斜又落斜,點知真係咁跑,嚇鬼死。

另外聽講某某女中豪傑,細細個就通山走,由細走到大,
我諗果陣佢都係著白飯魚跑卦,諗諗下如果搞場白飯魚大
賽,佢真係win梗,雖則唔咁玩佢都一定名列前矛。