香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

已報2010渣打全馬

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-14 11:36 發表

我想請問ctse話200元美記衫係邊種好好? 早排見到200元既美記衫即入,點知係垃圾(似乎我誤會左ctse).. 柔詠ching都係咁講.. 唉.

不如咁講..
果件衫感覺膠 d... 但我覺得輕身 d... 薄 d...
對你來講就好似一件垃圾...
0岩我口味... 可能會唔0岩你口味..

你買果陣摸一摸 d 質料才決定買吧~
唔好人地話好就買..人地話佢垃圾就覺得佢係垃圾
剔牌新番0左 d 背心.. 黃色..都幾醒目靚仔..
果 d 質料近番少少棉質.... 可能0岩你口味多 d

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-10-14 11:45 發表

咁似乎你讚果隻真係台版美記? 因為連柔詠ching都話買左唔會再用黎點跑

我呢排無咩睇衫.. 唔知你地講緊邊 d...
我果件已經係上年買落...
唔明白你地講果件係未我講緊果件...

不過係咪同一件都好... 我都係果句.. 唔好人云亦云..
跑步裝備尤其是鞋..真係要買0左番來跑過才知係未0岩自己
個個都話 mizuno rider 好... 但我覺得 rider 太厚太重影響觸地感而覺得佢唔好...
每個人都有佢唔同既想法.. 最緊要搵到一件0岩自己... 人地話佢唔好..我覺得佢好..何錯之有 ?!