香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打10k的問題

關閉 [複製鏈接]

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

師兄放心
    10k 跑 70mins 我星期日中午時份試過 ok
    仲係有跑唔哂要行都夠時間
    再加上我 200lb 既身軀.........
    我得...一般人 70mins 點會唔得喎........

原帖由 matthew~文 於 2009-10-16 22:30 發表
    請問ching ctse 們係咪都報挑戰組?
    1小時10分容易做到嗎?

我幾年無做運動
    但尚算有運動細胞
    4個月夠操到嗎?

如果想係渣打前報一場
    請問有推介嗎!?
    會係我的第一場比賽~
    至在拎下經驗先~~
    等渣打唔使咁荒 ...

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 EDK06 於 2009-11-3 08:33 發表
    ching,, 我都參加左3年..我的經驗累積, 只要你中途唔"行路", keep住jog,原則上可以1"20 完成的, 我今年都以1個鐘頭完成為目標!. 加油呀! 各位ching

我前日跑街
    計過都有 10k
    last 有 "行路"
    都只係 70mins
    所以唔難...........

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 豆豆媽 於 2009-11-13 12:17 發表
    ching加油呀, 我今年既目標係70mins 希望可以做到啦
    仲有成日聽你地講話搵人跟.....我暫時仲未搵到一個同我差唔多慢既人俾我跟

跟我啦
    前幾日跑城門河約 10k
    岩岩快你少少 69mins............  

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 fatalex 於 2009-11-17 14:54 發表
    matthew你70 mins 應該ok...我230 lbs, 都可以70 mins 之內完成...只要一路都jogging 就ok ga la...加油

ching 你真係勁
    我之前 230lb
    跑 1-2k 都死得............