香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   43%

開心
  • 簽到天數: 2 天

TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)
    約跑目的:  講到明...... 重溫逍遙跑主旨 ==> 大訓特訓 (加碳迎渣碼)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:     27 / 2 / 2010 ( 六 )
    集合時間:8:00am                 

難度(5*為最高):* (沿途100%平路)

路線 : TKO運動場  拉筋 + hea跑 + 吹水

特訓時間: 9:30am (只特訓者, 可自行到特訓場晶苑酒家, 開定位)

主菜 => 加碳特訓: 暫定將軍澳廣場晶苑酒家

報名:
    1. JC (跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
    2. 駿3(多數只來特訓)
    3. Terence
    4. -R- (踢吓蹆, 拉下筋, 跑20分鐘 + 特訓)
    5. Vincent (今次我又嚟特訓!)
    6. 活 
    7.明(跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
    8. chairman
    9. 山比(今晚迫自己早d訓,唔跑都來特訓!)
    10.駛乜理(會嚟Hea跑, 但之後有事, 可能不會特訓.)

升級   43%

開心

對不起, 今早有事趕不來跑 + 特訓, 聽不到你們賽前最後訓示,請原諒。
    如果有什麼賽前最後訓示,請告訴我, 謝謝...

升級   43%

開心

呢幾個月, 因工作忙關係, 真係無時間認真去谏習, 我真係無乜信心去完成, 想放棄參加,
    但心問自己嘅然自已報佐名點解唔去面對呢!
    當跑到20K咗右, 就開始兩腳齊抽筯, 小腿抽完到大腿, 當時痛到好想放棄, 但唔甘心,
    第一次全馬無理由放棄, 最後提番勁慢慢跑到終點, 過左終點我真係悲從中來, 如來我真係憑信心支持
    係可以完成。
    其實好多時得到TK0 師兄師姐支持, 我才可以有決心完成, 多謝JC, Terence, 活, Bolo, 哈利及各師兄師姐......
    JC 兄, 你嘅無比毅力精神, 真係直得我學習, 你實在太勁了.