香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

隨心跑步的回憶

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-2-1 00:46 發表
是日19歲生日,所以決定盡玩一日 ~

早上 2K 熱身,之後逍遙團 8.5K ~
食完早餐之後走去逍遙行山 1.5hrs,落山後跑多 1.5K ~~
晚上再慢跑將軍澳一圈 8.5K ~~

是日跑了 20.5K,行山 1.5hrs ~ 很滿足 ~
哈哈 ~ ...

原來周六係ching 生日正日....跑完食早餐時睇星座運程,聽到你話你係水瓶座,都唔醒水問你幾時牛一tim...補祝返句生日快樂先~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-5-1 02:50 發表
今日下午去打籃球,導致右腳趾甲爆左,心想:「弊!一陣仲要跑 20K,實痛住來跑。」

去到碼頭,見到很多長跑網友,而且很多都還沒見過 ~ 幸會幸會
之後開跑,幸得抄神減慢速度帶住我,要不然實包尾到鄧記。
由於 ...

昨晚見你三點幾都唔訓...後生仔果然唔識眼訓

長跑之火...我下次帶埋d柴過來俾你呀~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-8 01:23 發表
6/6

早上跑了 6K 。
下午 666 約跑,去做義工,不過都跑了 11K 。

7/6

行山。
西灣亭 → 西灣山 → 浪茄 → 東灞 → 北潭涌

乜咁arm...我昨日又係行山...終點都係北潭涌wor~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-8 23:39 發表

咁神奇 ? 不過其實呢個世界好細 ~~
我下晏 5 點半到去到北潭涌,你呢 ?

哎呀,我行到四點到北潭涌,五點返到鑽石山啦~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-6-11 00:37 發表
晚上澳景路上斜訓練,條斜路約1.5K ~
今晚目標是兩 sets keep 住 9'30 內,而最終順利達標 ~

第一次衝:9'22
第二次衝:9'28

車仔,唱完通宵k都利害,勁呀!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

5th lap:  11'54  (4'35min/K)

勁呀!