香港長跑網  - 長跑長友

樓主: newfoot
打印 上一主題 下一主題

東北縱走 2010 1-1

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

我都係體驗組~~第三年玩^^
C 兄, 到時見啦~

升級   100%

該用戶從未簽到

今年改左路之餘多左兩K, 我都未走PRE-RACE一次TIM^^

升級   100%

該用戶從未簽到

唔係WO, 我玩左兩年體驗組都無試過要產林, 巴兄你係唔係講緊挑戰組呀^^

莫非今年加大左難度!!? >.<

升級   100%

該用戶從未簽到

NEMM (體驗組) LEE 2年條路上下山都係石級為主,
如果你大腿力強, 就會覺得條路真係好好跑架, (好過斜路上山要用小腿)......HEE

DEE兄, 我諗我要考完試17號, 再過埋大埔10KM先可以去PRE-RACE喇^^

小妹LEE張相, 係玩緊 XTE Adventure Race (1/ 11/ 09),
TC36...我都好想玩呀, 本來差唔多搵齊人玩, 但最後............O.....

C CHING, 睇你張相應該玩3鐵的,
我已JOIN會,黎緊LEE年都會試玩3鐵呀!
下年賽場上見啦

升級   100%

該用戶從未簽到

個時未出考試時間表, O的同學仔驚撞時間唔敢報(TC36)...
點知 17/12就考完 LU...

公路車我諗住買入門級2手咋~~
岩岩搵岩架 Giant OCR 3 $2100,
都可以接受, 過幾日到手喇, HAHAHA..........

升級   100%

該用戶從未簽到

花子兄~
我AR SIR 走左去試路喇,
佢話過左 鳳坑郊遊徑 之後有段要產林...(佢話都幾難行)
唔太信體驗組要行O的咁O既路, 反而懷疑自己行錯左...

不過ANYWAY, 16/12 個RACE BRIEFING 會簡介條ROUTE,
到時就知LU ^^

升級   100%

該用戶從未簽到

我27/12應該會同幾個朋友行一次~~

升級   100%

該用戶從未簽到

太好喇, 估唔到老遠的山賽都有你O地支持, 多謝你O地
不過長跑網衫未到手, 如果見到有個女仔著螢光黃短TEE就影多幾張啦, HEE^^
THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

e, 原來花子AR DEE係 STSE 黎架^^
加油呀!! 聽日見

升級   100%

該用戶從未簽到

我都記得 DEE 兄張三鐵相係男人, 仲以為自己記錯TIM~~
我係 S602, 今晚早O的訓喇~聽日見

長TIGHT, 真係要著?! 唔捨得~驚扣爛 >.<"

升級   100%

該用戶從未簽到

Nice to meet you too, ar dee and water ching
估唔到大家住得咁近 ^^

水站!! 我去到已經冇水, 工作人員話要等, 蚊訓啦~~

最後, 多謝長跑網黎支持/ 影相O既師兄姐~~