香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2XU compression 測試

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 orce 於 2009-11-22 20:59 發表
    2XU compression聲稱有助血液循環, 排走乳酸
    見過一d三鐵同單車好手採用, 亦有人會著住來訓, 以便第二日再能進行訓練

試穿了Craft Guard後感覺幾舒服, 好似令肌肉無咁易拉傷咁
    但係實際上效果好難作準, 除非係同 ...

我都有d意見想講 :
    我前晚跑了14K斜路上上落落...
    平時我有跑呢條路都有著2XU的, (但這晚我無著2XU)..結果晚上訓覺前抽筋了, 我平時都好少抽筋ge (一年都未必會抽一次囉!)
    所以我相信著左2XU真係唔多唔少都一定有幫助的.

升級   100%

慵懶

原帖由 柔詠 於 2011-4-9 11:28 發表
    收了證,但板面上仲未成為會員?

柔詠師兄, 請收PM~

升級   100%

慵懶

原帖由 r32 於 2012-2-23 13:54 發表

亮哥, 小弟剛成為會員, 請PM團購資料給我, thx.

不知何解還是不能進入 https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=13772&goto=lastpost#lastpost

另外想問會員專區在那兒呢? Thx.

https://www.longrun.hk/forum/forumdisplay.php?fid=80

升級   100%

慵懶

原帖由 橡膠子彈 於 2012-2-23 19:59 發表

亮哥請PM埋我

係咪想要這些資料呢! https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15943&extra=page%3D1&page=1