香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2XU compression 測試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 felixcat 於 2012-2-1 23:45 發表
其實2XU 有出Thermal版, 不過因為無市場香港無入貨,而家Amazon有特價同免運費添。有冇興趣?

http://www.amazon.com/2XU-Thermal-Tight-Black-Medium/dp/B002OX1LXG/ref=sr_1_26?ie=UTF8&qid=1328110495&sr=8-26
...

睇佢個網2XU Men's Thermal Graduated Performance Compression Tight 特價只有XS碼及只有一條咋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2012-2-4 00:07 發表
師兄,
上網睇過,唔岩我size
香港有咩地方買到2XU Men's Thermal Run Tight ?
如果冇2XU, 有冇其他牌子Thermal Run Tight 係香港可以買到?
因為0度氣温太凍,唔著tight可能頂唔須.

2XU Men’s Thermal Run Tight男式保暖跑步緊身褲                                                                        US$ 76.95

http://www.racingtheplanet.com/store/mens/mens-clothing/mens-tights.html

地址已PM閣下。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lau700609 於 2012-2-4 13:02 發表
亮哥:有無寫跑步BLOG,好想知道你點安排時間可以1年跑9次全馬,何地的全馬和超馬?

小弟無寫blog的習慣,除了渣打,其餘都是在國內跑,有時在八日內跑兩個(舊年跑完重慶馬拉松後坐船遊三峽,一星期後跑鄭開馬拉松),小弟喜歡跑完馬拉松後遊山玩水。那個超100K是跑中國貴州,很好玩的一個超100K賽。通常都係一個月跑一個,因要平衡開支。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rickygor 於 2012-2-16 01:22 發表
而家十分有興趣想買一條Elite Compression Tight,不知道今年會不會搞多一次團購呢

會的,但團購只限本網註冊會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2012-2-26 20:06 發表

perre兄,我有睇過表,但係我聽講責界可以買細一個碼,效果好d

閣下又唔算責界,照表應該係S碼。 條衭過細會著得好辛苦,效果適得其反。 取衭時試穿,給老闆睇下岩唔岩,原則是無皺起wrinkles,用手姆指食指"滅"唔起。

團購已經開始,會員請往會員優惠區報名,優惠只限會員。
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=17007&goto=lastpost#lastpost
(只有會員才能進入及看到)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ABC0211 於 2012-2-27 22:46 發表
hello,我明天交表入會,趕得到嗎??

趕到的。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiefan 於 2012-3-1 01:02 發表
亮哥, 不好意思,小第剛入了會,但不知會員專區在那,
很想團購TIGHT 褲,THX

你應該可以去到這裡的:
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=17007&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jbrun 於 2012-3-30 00:12 發表

昨天已電郵入會申請表及入數紙,仲趕不趕到?

第五次團購已於3月15日早上10:00時截止了,請等下一輪團購。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 takkikeos 於 2012-10-27 09:43 發表
請問仲有冇團購? 香港邊度有得買?

長跑網現在做緊團購,報名從速,優惠只限會員。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leslie 於 2012-10-30 07:47 發表

否可到會所,即日入會即日買2XU?

我們不設會所的,入會後應該可以看到會員區的優惠,團購要報名,等夠數量才落單,貨是香港代理的行貨,長跑網並非門市舖頭,請諒解!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kennyncs 於 2012-12-27 11:52 發表
你好, 我對2xu有興趣, 可否pm 我團購價錢及款式, 謝謝.

已PM覆。

升級   0%

該用戶從未簽到

會員可以去以下連結落訂單,第一帖已經有齊價錢了。https://www.longrun.hk/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=18124&extra=page%3D1

Ching, 請問呢一次團購deadline 係幾時? 因為我申請緊入會,未睇到呢個post 既資料。  詳情 回覆 發表於 2013-1-23 11:39

升級   0%

該用戶從未簽到

ming4883 發表於 2013-1-23 11:39
Ching, 請問呢一次團購deadline 係幾時? 因為我申請緊入會,未睇到呢個post 既資料。 ...

本來今日落單,那等埋你吧,其實團購是沒停的,只是要等集齊某個數量才落一次單。差不多所有2XU壓力產品都可以訂購,所以不會個別PM價錢。

我聽晚先交會費,應該未咁快搞好手續,ching 你落左單先啦,麻煩晒  詳情 回覆 發表於 2013-1-23 12:27

升級   0%

該用戶從未簽到

ming4883 發表於 2013-1-23 12:27
我聽晚先交會費,應該未咁快搞好手續,ching 你落左單先啦,麻煩晒  ...

好的,謝謝你為他人著想!

請問allan 兄, 入會條LINK 是?  詳情 回覆 發表於 2013-1-23 14:23

升級   0%

該用戶從未簽到