香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

毅行事後發嗡風區(各毅行隊員回憶錄集中在P.1-2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

奇實當日小弟係冇咁早到的...
當日係諗住去到西貢歎個茶先慢慢因時間去cp2,點知我係鑽石山入完補充物資正想上巴士入西貢碼頭時,有個啱啱到香港的印度人問我點搭94去"阿公灣",我見佢咁無助咪叫佢跟住我搭車轉車囉...結果神咁早到咗cp2。

p.s. 其間佢係咁問我嘢...問我做邊行,去西貢做乜,又問我手上楂嗰三碌嘢係乜,真係俾佢考起...(行山杖英文係咩?)...好在sue兄枝杖上邊有少少英文描述...我叫佢自己睇好了

升級   0%

該用戶從未簽到

人體鐘擺上斜動力學 ... 下次見到可唔可以試下?

升級   0%

該用戶從未簽到

係都唔錯...識返個印度西施...
不過我問過佢...佢得廿五歲咋...... ...早知問佢有冇家姐細妹啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-26 11:43 發表

10段未,上麥十石屎路前...果度都幾危險架...

小弟之前陪行都覺嗰個位有啲危...
呢次跟p哥行原路發覺有其他人係shortcut 彈出嚟先醒起有shortcut...

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟當晚都成晚眼濕濕...呵欠打得多

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-11-26 15:05 發表

唔止你...
我都係咁想架
我重要行緊0既時候,唔敢望佢個樣...我驚佢會隨時瞓底......
因為我重要推佢行....

屈老大係咪係第九段問我係邊個?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-11-26 15:17 發表

我估唔到有兩位女仕响樹,你都會講呢d嘢啫。

唔怪得runrun妹行得咁快啦...原來平兄係後面講咸濕嘢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-11-26 15:26 發表
大家大談感性野之野, 等我問返個極度無聊既問題舒緩下先, 唔好等大家喊到收唔到聲....
我想問下...毅行者果張捐款收據, 會唔會有贊助邊隊既資料係度架?

唔知dee 兄知唔知呢

升級   0%

該用戶從未簽到

咁橙絕人寰?
打返都手軟啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-11-27 17:02 發表
收到Sue弟同Kenneth兄資料, 第一頁是否就係唔見左既部份?

首先要知幾時唔見? 唔見果部份最近有冇改過?

我陳日下午睇好似已經唔見咗...不過以為有所修改...所以冇提出嚟...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-27 17:11 發表
喪ken...
屎仔..見到唔見左唔出聲...

嬌兄...
真的無左就算啦...都幾日..要看既已看..未看既都未必會看...
如真的找不到...post1 內容一忽忽  我del埋佢...整齊D..

小弟以為P爸你收返編文再整個終極加強版ja...早知小弟係咪都問吓啦...