香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

3月7日 長跑網祝捷會 **祝捷會已滿座,多謝大家支持!!**

關閉 [複製鏈接]

升級   15.45%

該用戶從未簽到

後備名單細則:
1.未知有幾多座位可以增加.要看場地,邀請嘉賓情況.
2.後備座位極有限,可能不接受大量報名
3.親自網上報名機會較大,較先報名的機會較大
4.會員有無優先候決定
後備名單:
1. andreakhou (親自網上報名)
2. ngwkd2008 (親自網上報名)
3. 高佬
4. 高佬 大大 (sue代報)
5. patrick (sue代報)
6. patrick 大大 (sue代報)
7. embu31 (sue代報)
8. BONBON (代報)
9. f.c (親自網上報名)
10. 大雄2009 (親自網上報名)
11.蓉蓉(親自網上報名)
12.蓉蓉朋友(代報)
13. 蓉蓉朋友(代報)
14. 草兄弟(親自網上報名)
15. 西環伏特加(親自網上報名)
16. 會員200(無上網會員)
17. 會員115(無上網會員)
18. 跑壇字典(無上網會員)
19. Nancy
20. XiaoEm (親自網上報名)
21. maylam (係唔係等確實才付錢, hi catcat我們又見啦, 其實一早已留意, 怕唔識人, 咪唔報住, 咁full添, 你係度我來呀..) (已經是會員)
22. Terence (唔知而家有冇得報呢?)
23. @Rebecca@

我都黎趁下熱鬧

升級   15.45%

該用戶從未簽到

已入數, 請查收