香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Garmin 205/305 出西隧後的顯示

升級   58%

該用戶從未簽到

唔好意思,問個題外問題。
邊到可以搵到Garmin 啲GPS錶買!

升級   58%

該用戶從未簽到

唔該哂!
想買番隻係二月尾東京用。

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-1-27 20:56 發表

無錯,之前陪個朋友睇,發現香港越黎越少運動舖有得賣,而且價錢仲好鬼貴。

另外,聽講話而家香港無左代理,所以無得保養,如果係咁,不如買水貨,即係上eBay買,可能仲平靚正!

ebay 有好多,有新有舊。
請問305同405,邊個好?
我諗住用黎記錄距離同check pace。

兩位Ching係咪跑今年渣打半馬?

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-1-28 09:50 發表
305 是舊款, 新款310XT有不少改良,405有師兄話個「外圈」難用
師兄你可以在這forum search "Garmin" 看看有關討論

若是從eBay買,要問清楚郵寄要多長時間,因為動輒都要3,4個星期,可能誤了師兄賽期

我會跑渣打 ...

我會check郵寄時間,唔該哂!我係懶人,最怕睇說明書。

渣打馬拉松後面d上落斜最甘,我跑兩次渣打到最後斜路都要行上去。
Ching我相信你應該係年青力壯,練多少少上落斜就可以應付。

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-1-28 10:49 發表
多謝師兄指教!
小弟年輕就真的說不上了,只有將勤補拙
上斜同落斜我都好怕!" />" />

對我來說,隻表不難用,menus & functions 都好user-friendly, 沒看過說明書

指教....千其咪咁講,我都係new hand,參賽係玩玩下。