香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker
打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-12 11:03 發表

HEHE, 你D 朋友有冇問你, 你係咪好窮呀, 做乜成日都係著呢D 紀念品   

都唔係呀,有d 都幾令架,衫褲拖鞋都唔駛錢,係底底自費~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-12 11:11 發表

拖鞋都有?? 玩乜送架??  底底都有得送既話, 個個比賽一定好多人報名

毅行0708 都有送,上年好似無~~

底底其實有得諗喎,送boxer 我一定參加~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-8-12 11:11 發表
錯啦~~你知唔知你個d要比錢報比賽先有件衫送架~~你估平架~~
件件衫都有意思架,你估比錢就得架啦~~

著出o黎唔係睇個牌子去定自己有幾貴, 係睇你自己個人品格嗎~~

就係d人冇信心, 所以就要成身名牌子 ...

係呀,所以scm 果件咁多人著,有d 人覺得玩一次scm 係一件好值得紀念既事~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-8-12 11:30 發表
噢,我今年才開始玩三項啦,舊年的渡海泳係10月8日,唔知今年?

我未玩過渡海泳,都想玩下,可惜今年都好難就到時間...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 P5C27 於 2010-8-12 20:56 發表

s-l都有

係真唔係~~

今晚去睇下先,thx~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 09:44 發表

花子幫我留意下呀.... HEHE, 咁平, 我同你差唔多身型遮" />" />" />" />hjfgchdf

今晚可能去YL 整車,如果係會去睇,6-7點方唔方便打俾你呀馬神?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-13 09:59 發表

HEHE, 好呀, 我今晚去飲, 跟住番工, 你可以打俾我, 如果執到件平野就正 " />" />

THX 花子 !!

未必一定去架,我換偈油皮帶咋,早幾日去佢地唔得閒,今晚打俾車房先,佢地得閒先落~~
如果舊幾水又唔怕買喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-8-13 10:18 發表

我都有興趣wow.. 又平又正. 我估我應該穿L 瑪. 可唔可以打埋俾我呀.

ok,收到PM 啦,如果去就打埋俾你啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-14 03:20 發表
花子, 今晚真係唔該晒, 你方便既話, 星期日俾我呀, thx !!!

出開去o者,我自己都買左件...不過唔知買黎做乜,都無乜機會著~~
好呀,星期日俾你啦馬神~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 P5C27 於 2010-8-12 19:57 發表
今日起元朗nb專賣店見倒3鐵衣13x

原帖由 P5C27 於 2010-8-12 20:56 發表

s-l都有

原帖由 P5C27 於 2010-8-13 11:43 發表
好似買兩件便30添

13x 係女裝呀,男裝$199,得一款,女裝就好多款,好令添~~
兩件平30 唔知佢點計,好鬼複雜,兩件tri-suit 無得平,佢係咁叫我買第D 野,都OK 煩~~
我試左S碼,比longrun 果件鬆,o岩o岩好,應該大隻過我都著得落,可惜得XS-S 碼,最大係S,幫唔到通利兄買~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-8-14 10:03 發表

Dee兄:
有冇照片參考下?
男裝$199真係好抵

搵唔到相~~

cutting 同longrun 件elite 差不多,除左大脾兩邊有少少紅色之外全黑,乜都無,得心口有"new balance"字樣~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-15 22:33 發表

個樣其實都幾令, 係D 色單調D, 不過199 仲想點? HEHE " />" />

仲未試著添, 希望我都岩身啦, ANYWAY, THX A LOT 花子, 仲要你今日攞咁多野俾我" />" />

我著上身o岩o岩好,馬神初初著可能會少少緊,不過應該都o岩架,係要緊少少,同埋佢地話越著越鬆~~

係無咩款囉,longrun 未有新衫出,926 比賽頂住先啦,著tri suit 始終方便d, 呢個價錢真係好難買到呀~~

順手o者,無幾多野~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-8-16 01:07 發表

唔該Dee兄
問多句,個拉鍊係前面開定後面開?
如果拉鍊前面開的話,去開個邊方便唔方便買多件?

小虎兄,佢成件個cutting 同我地件elite 好接近呀,拉鍊都係後面開呀~~

咁小虎兄有無興趣呢? 不過我唔係成日落元朗,唔肯定幾時可以買...

升級   0%

該用戶從未簽到

今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~
另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

D文兄/CB兄,

顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

加袋都好大機會會做,玩長線比賽有個袋就方便好多~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-10-4 00:44 發表

我都同意1 PC 係主流同型D ,不過2 件頭好似係舒服D。同埋如果上身太貼身,上水可以換衫。我都著過1 PC 比賽,每次跑的時候都呼吸困難。有D著後拉鏈嘅,跑個時都要甩咗一邊吊帶先跑到。
不過各 ...

做一件衫要做既功夫唔少呀,而且幫手既都係義務工作,所以都係以大路為主,好難迎合晒所有人要求~~

謝謝CB 兄意見~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-4 02:53 發表

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

等我地既設計師出番個衫稿先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

小虎兄,查實而家果件係用緊網T 一模一樣既色,不過因為肚dum 漸變白所以望落去好似淺左~~

登錄/註冊後可看大圖