香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.4.18 Round the Island 2010

關閉 [複製鏈接]

升級   20.25%

該用戶從未簽到

我都想試試wow 但驚蕩失路 到時Look落山未死
十個鐘都唔知 返唔返到黎
300蚊好似咁貴既

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 ricoodelia 於 2010-3-16 23:03 發表

圍圍我都想報RTI
諗住pre trip下先再決定玩唔玩
上次pre trip完畢拉山已經覺得跑山好辛苦" />" />
同埋我跟唔到你既速度" />" />

Pre trip 我都想呀 預我呀 我都要睇行成點先報唔報

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2010-4-1 10:21 發表
大圍兄 ~~ 如果天氣好, 明天我可能 pre-trip 慢跑及快行細圈, 希望唔好迷路, 會戴水, HKID, 現金, 手機, 地圖, 沿路公園有冇小店補給飲品同食物?

上次同大圍走過細圈 沿路公園係冇小店補給飲品同食物既
但都可以係沿途走番落山 上次好鬼死熱呀 我帶左枝細水熱到

天日天氣冇咁熱都ok既

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2010-4-7 14:14 發表
RTI Pre-trip 報告..

話說放5 days假之前有d傷風很累, 開始擔心怎樣應付mid April RTI 65km, 聽大圍兄說最好就係 pre-trip 一次, Target 細圈 28 km, Day one Friday 早晨我7點鐘醒來 MTR 到 Wanchai 吃早餐 then ...

好像d 鬼片永遠走不出個空間  

成日係
引水道到行 真係有d悶死人 走黎走去都係咁 呵呵

matthew 你一定可以完成啦 好好休息下啦