香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

2010黄河口--东营马拉松

升級   0%

該用戶從未簽到

2010黃河口國際馬拉松賽
人工智能報名名單
1. 零下十度 (¥)_(¥)(半馬)
2. 肥比        (半馬)
3. 亮哥        (領隊)
4. 堅哥         (全馬)
5. bobby     (全馬)
6. leefs       (全馬)
7. 小強        (半馬)
8. timmy     (半馬)
9. ericlms    (全馬)
10. kf          (全馬)
11. 亞根      (半馬)
12. 哈利330

13.

14.

---

99. 浪狗 (半馬、假設去到就會係自行報名自行飛去飛走XD)

升級   0%

該用戶從未簽到

我地都係這魔遠、那魔近~
矛扮法啦皇上...實情草民都唔知行唔行得開...行得都係得 14-16/5...唯有扮下浪狗...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-2-18 18:50 發表

大會鑑於去年有好多人報左名又唔去,唔去又唔通知人取消留位,浪費好多酒店房間及食物,小弟所見預留給香港已報名的有兩圍檯,但只有一檯人去,所以今年收緊津貼了,要每人每日俾¥100加報名費¥50,總共¥350包三 ...

亮哥~ Timmy & 小強的銀兩同資料交左俾我。
我聽日去晒草再轉交你幫佢2個安排,謝謝。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-2-27 09:14 發表
7. 小強        (半馬)
8. timmy     (半馬)

兩位未有資料請pm留聯絡!

小強 & Timmy 請 PM 你2個個真名給亮哥 因為收到的資料與"網名"(小強/timmy)核對唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-5-6 00:24 發表
東營馬拉松集合詳情

日期:13/5星期四
時間:0800
地點:深圳羅湖口岸過了關出關後的門口等
等齊人後乘機場巴士330往深圳寶安機場(每人自備RMB ¥20)。

如果不能準時到達集合點或不會到上述集合點集合的網 ...

亮哥,係咪過完大6關,向前直行有找換店/樓梯級果個門口 (即向深圳地鐵站方向)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-5-6 17:35 發表

無錯,狗哥係咪可以同我地一齊飛?

亮哥,唔係呀,問下渣
叫左朋友報左機票價...睇完之後...發覺齋去跑好鬼貴 1516中...
同真係去...我都會貫切我浪狗既性格,靜悄悄的來靜悄悄的走,不帶走一片暈彩
不過我已mark低你既聯絡電話

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜麥牙糖同街坊偶像咁好成績呀~ 無得頂~
恭喜所有完成、PB、拎獎的師兄姐

p.s. 麥麥你有無俾麥芽糖扯爆呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

小蠻腰...   鵝蛋臉... 甜美笑容

走寶啦
我要去國內跑多d先得