香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇人知半馬幾時最快有上車位~~~

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

今年係我第二個半馬, 點知傷左個膝頭唔駛跑, 但我又想去參與下, 行返幾km都好...
咁我有no. 我行到去3km~4km時過對面線影相得唔得呢...因為我諗住帶住部dc 同大家影下相...
跑唔到都做返d野...

係10km位置, 個半鐘大家咩都跑晒啦...不過唔知有車, 車我返去未呢???
+1 0
上一篇︰*有獎*競猜渣打馬拉松跑出的時間:)下一篇︰馬鞍山8km 2010 - by miller (2010-2-21)

升級   7.05%

該用戶從未簽到

好返好多, 不過未好返晒, 為左日後著想...都係唔跑了...
10km都可能得, 但係半馬真係太長...又跑唔晒...都係百萬行下...影下相...
認綠衫唔認人...

升級   7.05%

該用戶從未簽到

有傷無傷大家都要加油呀...
runrun 師姐都要保重, 好快會好返~~~
catcat : 我都唔知幾時先返到去...到時我call 你地啦...
菲菲 : 我有兩個friend都跑, 不過未約...到時我會搵大家呀, 一定幫你地影到相...
batbat : 中途等你地咪要等到9點幾...我會悶屎呀...
terry : 企左係度, 我都驚比人撞呀...

無咁快有車上, 咁我咪真係要係10km位等你地全馬跑上黎...
全馬應該7點4個字左近就會出現, 咁o個時我咪好忙,
半馬影落緊黎, 全馬影上緊去...

真係要搵返個好位等大家...就澳海城附近啦