香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

好慘, 搵唔到自己既record

關閉 [複製鏈接]

升級   70%

該用戶從未簽到

好慘, 21km 剛好辛苦完成但唔知點解無record
當天已交晶片.
已發EMAIL查詢. c兄c姐有冇試過? 係咪最後查到既機會好微?
+1 0
上一篇︰影左6000張 10K 照片下一篇︰渣打投票系列--計劃渣打2011跑什麼路程

升級   70%

該用戶從未簽到

超個3小時應該在最底果度可以搵wor, 有顯示個人時間的, 但係要自己慢慢搵, 唔可以入號碼search lor, 再試試吧!
我連響果度都搵唔到... 都唔知攪咩?!
04年第一次跑10K都試過一次喇.

升級   70%

該用戶從未簽到

在最下面有個 "超跑時間有誤之運動員個人時間", 你可以click入去睇下呀..
不過我八掛同你check過, 如果你#係M0600, 都係冇, 同我一樣..
你試下send email去問下喇..

升級   70%

該用戶從未簽到

wlau: 咁佢地有冇講點解網上冇左個記錄呢? 同埋有冇應承你會補post返上網呀?

其實"起錯步"係咩意思呢?

升級   70%

該用戶從未簽到

我上年同女朋友一齊跑10K, 個人時間不超2HRS, 但大會時間過左 (因為遲左20MIN起跑), 都有記錄WOR