香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

初學者買跑鞋..(budget.只有$300-400....)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Lex 於 2010-3-4 20:13 發表
$300~400其實選擇唔多, NB, Addi間唔中有d特價鞋做到呢个價。Asics無可能咁平. Mizuno就要去相熟商店擺特別discount才有机会以$400下買到.

其實400好多選擇, 去允x Outlet, 可以搵到唔少NB做3xx (例如749做349), 早排仲見到Supernova Glide做399, 而唔少Adizero系列更做到299. Mizuno如果係最平價果d(例如對鞋寫住vs-1, 做2xx-3百頭度)

Asics, Mizuno一般都好難做到300-400講真, nb最多時都見到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-3-4 21:52 發表
Asics都有d平價款, 折左都差唔多

平極都過500啦我估asics?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jammaj 於 2010-3-10 23:24 發表
hi 師兄,what is your shoe size???
我有對跑鞋買大左,你睇下是否合適,可以平小小讓比你. tks!

講真你呢個價錢去到.... 允X都同你差唔多. 去到永x/東x有時斷碼做7折都平過你.. 真係好難賣到喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2010-3-12 15:54 發表

ching ,我哋唔係咁讚成,會員在長跑網做私人買賣的,煩請幫忙自行刪番相關資料。謝謝﹗﹗

另外 r13 ,1手買開是7折左右,你個價真係.....

xxx都唔係好多地方買到既, 但係500真係度度都... xxx如果有藍色又岩我個SIZE又係新既 我都想買