香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

減磅衣

升級   28.85%

該用戶從未簽到

早前老婆買左套減磅衣俾我減肥去跑渣馬...3個月減左25lbs...

但係宜家套衫都玩完lu...但係$130蚊...我覺得ok...

我著住跑...每星期4晚...大概每次7 km la...

我見有d師兄好似減得有d困難...所以係度話俾大家知...
+1 0
上一篇︰2010. 5. 2 元 朗 越 野 賽下一篇︰MIZUNO 8KS-91723好唔好用? (有圖)

升級   28.85%

該用戶從未簽到

Yen C hing:

我就冇著長就3...只係背心+ 減磅衣 only

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2010-3-18 11:59 發表
我都好想知呀

相就無呀...因為件衫已經爛左啦...

件衫係我老婆買架...好似係yahoo拍賣搵架咼...我問下佢先...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-3-18 17:25 發表

如果著左可以事半功倍就好囉.............  " />" />

絕對同意...著左一定事半功倍...

我上年9月仲係好似156lbs...10月就149lbs...11月就142lbs...12月跑澳馬就140lbs...1月跑美津濃半馬就132lbs...2月跑渣馬就134lbs la...

過程大概好似甘la...但係宜家仲keep到134lbs...

升級   28.85%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-18 16:05 發表
咁勁?! 邊度有得賣呀, 我想減肚腩wo

Kit CHing:

你甘fit...減乜鬼

升級   28.85%

該用戶從未簽到

my wife said the title of the post is 焗汗膠衫 something la...i am not sure