香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.04.03 Round the Island 2010 Pre-Trip (II)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

日期: 4月3日 (Saturday)

集合地點: 香港網球中心
集合時間: 9:00 am
特色 : 目的為已報名或有意參加比賽之跑手熟習賽道及認路為主,主要以慢跑及快行進行,亦歡迎其他有興趣人士按能力參與。

裝備 : 部份路線為極具挑戰性越野山徑,各參加者著需帶備足夠糧水應付長途行程,其他裝備視各自所需自行準備。

提示 : 行山涉及一定風險,各同行者需自行評估及自負責任安危。

路線:
黃泥涌峽停車場 ---> 大潭道公園(CP4) ---> 石澳道(CP5) ---> 大潭道(CP6) ---> 金督馳馬徑(CP7) ---> 黃泥涌峽停車場 (詳細路線請參閱附件)

全長: 約38K

預計完成時間 : 6小時

可以參加者:
1. 大圍

2.
3.
4.
5.

起步/儲物點, 香港網球中心

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

+1 0
上一篇︰4月6日(公眾假期) 足球聚會下一篇︰下期 e-zone 送 DSLR 內閃柔光罩

RTI Route Chinese - 2010.doc

31 KB, 下載次數: 31

RTI - Route - 2010.doc

25 KB, 下載次數: 21

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MatthewTse 於 2010-3-31 16:24 發表
大圍兄天氣預報 3 日& 4日 有雨. 小心!

Thanks Matthew兄,
落雨我地都照去馬...不過一定會小心~

升級   100%

該用戶從未簽到

2010.04.03 Round the Island 2010 Pre-Trip (II)

特色 : 目的為已報名或有意參加比賽之跑手熟習賽道及認路為主,主要以慢跑及快行進行,亦歡迎其他有興趣人士按能力參與。

裝備 : 部份路線為極具挑戰性越野山徑,各參加者著需帶備足夠糧水應付長途行程,其他裝備視各自所需自行準備。
提示 : 行山涉及一定風險,各同行者需自行評估及自負責任安危。
路線 (詳細路線請參閱POST#1附件):
黃泥涌峽停車場 ---> 大潭道公園(CP4) ---> 石澳道(CP5) ---> 大潭道(CP6) ---> 金督馳馬徑(CP7) ---> 黃泥涌峽停車場

可以參加者:
1. 大圍

2.hkyen(但唔知洗唔洗數霧,盡快firm)
3. 壞人 (8:00 海富早餐)
4. -R-

升級   0%

該用戶從未簽到

大圍兄天氣預報 3 日& 4日 有雨. 小心!

升級   100%

該用戶從未簽到

黃泥涌峽停車場 ---> 大潭道公園(CP4) ---> 石澳道(CP5) ---> 大潭道(CP6) ---> 金督馳馬徑(CP7) ---> 黃泥涌峽停車場

可以參加者:
1. 大圍

3. 壞人 (8:00 海富早餐)

升級   20.25%

該用戶從未簽到

可以參加者:
1. 大圍

3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

可以參加者:
1. 大圍

2.
3.
4.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-3-21 20:13 發表
今日多得大圍兄先唔會蕩失路 跑完15k 仲跑得咁快 高手

我呢d低手比個太陽曬到死左

唔...RTI都係要認真諗下啦 哈哈

Anyways Pre-cheap no 2 有興趣 join " />" />hk

我邊高手丫, 全程大部份時間都係你同kinkin後面死跟~
今日多得你同kin kin陪我一齊pre-trip, 唔係一定比果d跑極都仲有既引水道悶死~
下次大圈pre-trip諗住復活節假期搵日, 度好時間先出post, 預埋你~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-3-21 18:25 發表
今次好玩,不過好咁

Kin in Running

kin kin,
咪扮野啦....28K對你來講濕濕碎啦~

升級   20.25%

該用戶從未簽到

今日多得大圍兄先唔會蕩失路 跑完15k 仲跑得咁快 高手

我呢d低手比個太陽曬到死左

唔...RTI都係要認真諗下啦 哈哈

Anyways Pre-cheap no 2 有興趣 join

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

今次好玩,不過好咁

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-3-20 21:30 發表

係後半程黎架
    我用左4粒鐘20分

都係跟人地一齊跑
    冇報呢個

仲未deadline麻, 報啦....一齊玩~

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-3-20 20:54 發表

根根,
    唔該使呀...想confirm你今日走大圈係咪即係後半程?
    我地聽日係走前半程,如果係咁即係得28K.....走少2K都好~

係呢...你都報呢個比呀? 你今日走大圈用幾多時間?

係後半程黎架
    我用左4粒鐘20分

都係跟人地一齊跑
    冇報呢個

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2010-3-20 17:04 發表
    大圍 係唔係走大圈ar
    點解 係30k
    唔係38k 咩
    short cut 左??
    因為我今天跑左個38k大圈
    同埋好似好容易走錯路
    係d分叉路口 要留意地面路口側邊位果d藍點
    先係比賽路線

根根,
    唔該使呀...想confirm你今日走大圈係咪即係後半程?
    我地聽日係走前半程,如果係咁即係得28K.....走少2K都好~

係呢...你都報呢個比呀? 你今日走大圈用幾多時間?

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原來大圍明天走細圈
    搞錯左

升級   59.05%

該用戶從未簽到

大圍 係唔係走大圈ar
    點解 係30k
    唔係38k 咩
    short cut 左??
    因為我今天跑左個38k大圈
    同埋好似好容易走錯路
    係d分叉路口 要留意地面路口側邊位果d藍點
    先係比賽路線

升級   31.65%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-3-19 00:24 發表 Po,你都有興趣玩RTI呀?

我睇Edison窄
    佢組隊我先玩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-3-19 11:54 發表
    可以參加者:
    1. 大圍
    2.  hkyen
    3. Kin (帶個背囊仔來,不用存物)
    4.
    5.

kin kin,
    你行完唔使換衫沖涼咩?
    提意大家淨係帶水, 食物同埋有用既物品出發, 以減輕負重.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-3-18 17:34 發表 圍圍几時做咗版主架? 咩版呀??

x2

恭喜晒!! 呢排唔得閒, 遲吓再跟你行!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

可以參加者:
    1. 大圍
    2.  hkyen
    3. Kin (帶個背囊仔來,不用存物)
    4.
    5.