香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

夜遊創新路

關閉 [複製鏈接]

升級   95.6%

該用戶從未簽到

尋晚第一次踩車去創新路操左轉, 我諗加加埋埋兜左6-8 個轉掛,
夜晚真係好多ching 係度操車, 個個都好快想跟都跟唔到, 大開眼界
有個ching 用部摺車都快我成條街, 真係唔可以睇少d細車

有無師兄平日晚都會過創新路操車架?
+1 0
上一篇︰長跑網2009/10年度財務報表(未經審批)下一篇︰宒男購鞋記(真實故事)不喜自離,請勿人身攻擊。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-13 09:45 發表
尋晚第一次踩車去創新路操左轉, 我諗加加埋埋兜左6-8 個轉掛,
夜晚真係好多ching 係度操車, 個個都好快想跟都跟唔到, 大開眼界
有個ching 用部摺車都快我成條街, 真係唔可以睇少d細車

有無師兄平日晚都會過創新 ...

佢地 D 摺車大改過架, 分分鐘勁過架 RB ,
如果星期四晚去, d 車仲快, 45+ 有 d 仲有成 50+ 以上,
大家玩 pace line, 俾你跟到有 d 恐懼感

升級   21.55%

該用戶從未簽到

佢地d 細轆落場比賽ga, d 件全都好racing 吓. 我地d件好閒遊吓, 好難比. 當然重要比個人啦.

升級   79.33%

該用戶從未簽到

星期四晚 - 灰銀之夜

升級   52.3%

該用戶從未簽到

果d細車, 有d全部頂級年, 幾皮野一部
當然因為佢地始終都係細車, 所用既錢可以話係事倍功半, 但出黎效果仍然好有睇頭