香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

苗圃行動挑戰12小時 2010 (現已開始接受報名)

關閉 [複製鏈接]

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 37# 的帖子

HAHA, 你就錯啦...上年頭10名open 平均係快過elite 除左頭3名.
睇吓.
有些精英中既精英由上年精英攞線玩open, 頭3名有coupon ma.
http://www.challenging12hours.org/b5_competition_result.html

升級   21.55%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-6-29 11:48 發表
HAHA, 你就錯啦...上年頭10名open 平均係快過elite 除左頭3名.
睇吓.
有些精英中既精英由上年精英攞線玩open, 頭3名有coupon ma.
http://www.challenging12hours.org/b5_competition_result.html

苗圃因為分組無限制,年年D 人都走到亂晒籠,時間好未必有獎,時間唔好未必有獎~~
頭三獎品係幾吸引,上年起公開組第四就要同第一百二十名同一個牌...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 30-5-2010 23:32 發表

除非11月前無啦啦轉左工,如果唔係都會玩公司team~~
馬神今年玩唔玩??

今年我會玩呀, 不過要自己俾錢......>.< , 冇你咁好, 有TEAM
到時見啦~!!!

升級   68.8%

該用戶從未簽到

點解有比賽日期但係其它報名資料仲係上年????

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原來咁多年都冇人破到球哥既紀錄...仲記得我結婚時他也有來觀禮...真係好懷念佢..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-6-30 21:30 發表
原來咁多年都冇人破到球哥既紀錄...仲記得我結婚時他也有來觀禮...真係好懷念佢..  

請問紀錄係咩時間完成呢?呢個紀錄保持左幾耐?

升級   5.3%

該用戶從未簽到

好似係3小時46分...仲記得球哥跑完呢個時間,就去買左兩盒差燒飯同佢老婆一齊食...哈..
但後來小強操起左..唔知佢有冇破左呢個時間我就唔知喇...
p.s我資質就差得多喇..操練20次中只有3次係4:30以下..其餘的都4:30以上..慢足球哥每公里一分多...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 麥麥 於 2010-6-30 22:49 發表
    好似係3小時46分...仲記得球哥跑完呢個時間,就去買左兩盒差燒飯同佢老婆一齊食...哈..
    但後來小強操起左..唔知佢有冇破左呢個時間我就唔知喇...
    p.s我資質就差得多喇..操練20次中只有3次係4:30以下..其餘的都4:30以 ...

呢個紀錄都幾難破~~~聽人講過球哥呢位世外高人~~~佢以前點練架
    小強係呢場都好似未盡力~~~佢好似同家偉都係跑過3"5x~3"46真係好快........

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-6-30 23:08 發表

呢個紀錄都幾難破~~~聽人講過球哥呢位世外高人~~~佢以前點練架
    小強係呢場都好似未盡力~~~佢好似同家偉都係跑過3"5x~3"46真係好快........

佢...?佢跑公路既時間平平無奇..但一落到山路..你講得出既勁人都唔係佢個皮..(我都唔明)
    但..佢練呢條線好神奇的..我曾經問佢:我練左最近20次的時間..已經見底,點都進步唔到,你究竟點練呀?
    佢話:我住沙田的..會坐車去到運頭塘村起步逆走到油塘(比較慢的時間),跟住先用比賽時間由油塘至運頭塘,之後由大埔慢跑
    番沙田cooldown...我就話..你做消防真得閒...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 麥麥 於 2010-6-30 23:26 發表

佢...?佢跑公路既時間平平無奇..但一落到山路..你講得出既勁人都唔係佢個皮..(我都唔明)
    但..佢練呢條線好神奇的..我曾經問佢:我練左最近20次的時間..已經見底,點都進步唔到,你究竟點練呀?
    佢話:我住沙田的..會 ...

哇~~成100km woo
    你話佢山路快~~~但苗圃呢條線~都好多平路下~~

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-6-30 23:36 發表

哇~~成100km woo
    你話佢山路快~~~但苗圃呢條線~都好多平路下~~

佢全馬都3:0x既..係山度好好用喇...

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   49.45%

該用戶從未簽到

已報!!

升級   0%

該用戶從未簽到

已報!! x 2

升級   32.33%

該用戶從未簽到

那個年代我覺得球兄簡直係奇人 ... 佢可以戒低晒 d 鬼 ...

但我成日諗, 一個人谷到咁盡係咪咁好呢 ??? !!! 平凡終有平凡的好 ... ^_^

升級   0%

該用戶從未簽到

溫馨提示 : 早雀仔今日最後一天~~

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

最新消息

最後召集及物資派發的安排

在下述惡劣天氣情況影響下,最後召集及物資派發的安排如下:

2010年10月23日(星期六),中午12時前:

天文台懸掛三號強風訊號 / 黃色暴色雨警告,活動如期舉行。
    天文台懸掛八號強風訊號或以上 / 紅色或黑色暴雨警告,活動取消,派發物資安排容後公布。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 feifanchun 於 2010-10-22 00:17 發表
    最後召集及物資派發的安排

在下述惡劣天氣情況影響下,最後召集及物資派發的安排如下:

2010年10月23日(星期六),中午12時前:

天文台懸掛三號強風訊號 / 黃色暴色雨警告,活動如期舉行。
    天文台懸掛八 ...

THX 俊兄資料~~

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位師兄/師姊 : 午安, 明早見, 加油, 加油..........

記得帶參賽號碼布及條碼手帶.