香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

5月9號比賽溫馨提示

關閉 [複製鏈接]

升級   84.4%

該用戶從未簽到

仲有4日就比賽啦, 玩開當然無咩問題。但對於新手, 可能對比賽當日有d唔知點算咁。呢條link可以比大家一個參考。記住只係參考, 可能都有少少錯漏,不過希望幫到大家。大家加油啦!
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=1432824
+1 0
上一篇︰疑似老翻"美記"跑步背心出現!! 【有圖】下一篇︰收集意見

升級   49.45%

該用戶從未簽到

暫時預測天氣都冇問題, 但如果咁不幸當日落雨, 比賽係咪會繼續? 如果係的話, 踩車部份會唔會好危險, 尤其是落斜果PART!!!!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-5-5 14:22 發表
暫時預測天氣都冇問題, 但如果咁不幸當日落雨, 比賽係咪會繼續? 如果係的話, 踩車部份會唔會好危險, 尤其是落斜果PART!!!!

如果咁好彩, 遇正落雨, 落斜時只要hold實堂軑, 打醒十二分精神就冇問題; 速度方面, 可因自己接受程度而收油; 總括來說, 唔洗太擔心落雨, 小心為上就可以.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

吾好係灣位落brake就okay, 過灣比少少油加禿力就okay.
新仔見降, 用電單車理論. 千其吾好學.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

THANKS GINNY

升級   17.15%

該用戶從未簽到

thanks ginny
非常有用