香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 非比
打印 上一主題 下一主題

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   17%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 27-8-2010 18:51 發表

其實玩浮潛基本上係唔應該著..... 著只係for safety
冇左可以潛深d 睇野ma" />" />

無0左助浮衣, KK CHING 玩0個D就叫潛潛, 唔係浮潛喇...

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 豬豬 於 2010-8-27 20:01 發表

無0左助浮衣, KK CHING 玩0個D就叫潛潛, 唔係浮潛喇...

直頭係潛水啦, 支管點吸氣呀?!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 27-8-2010 22:29 發表

直頭係潛水啦, 支管點吸氣呀?!hgjD103" />" />hj

你地係中心搭taxi入?

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-8-26 16:51 發表
    菲比囡囡, 咁你地跑到入浪茄大約會係幾點呢 ?

KK, run run Ctse, 馬仔, 人仔, 咁我地不如等菲比回覆後, 再約時間入去好嗎 ?  

令喵, 蝸牛仔女有野做, 最快都要大約12點幾1點左右先入到去浪茄join大家~~

所以你地自行約時間入去啦, 好嗎???

升級   6.55%

無聊

原帖由 馬神 於 2010-8-27 22:31 發表

你地係中心搭taxi入?

我怕北潭涌冇的士呀, 因為一時時的.
    如果夠五個人, 西貢巿搭入去都幾化算.

升級   6.55%

無聊

原帖由 非比 於 2010-8-27 23:02 發表

令喵, 蝸牛仔女有野做, 最快都要大約12點幾1點左右先入到去浪茄join大家~~

所以你地自行約時間入去啦, 好嗎???

嗯嗯, 各位, 咁我地十點 / 十一點o係西貢巿, 如果呢?
    睇下大家想玩幾耐~

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2010-8-27 23:32 發表

嗯嗯, 各位, 咁我地十點 / 十一點o係西貢巿, 如果呢?
    睇下大家想玩幾耐~

好呀 玩到傻左都好ar 我地買咩食好

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

((((((***~829~鐵定浪茄風雨不改~***))))))

時間: 8月29日 (星期日)
    集合地點: 北譚涌士多
    集合時間: 10:00 / 13:00 (自選2選1)
    自由活動時間: 10:30~17:30

前往方法:
    - 北譚涌搭的的到東霸, 沿水壩的盡頭上山, 步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.
    - 北潭涌步行/跑步入東霸(距離大約9.5km), 沿水壩的盡頭上山,步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.

交通:由西貢市巴士總站乘94號或假日及公眾假期由鑽石山巴士總站乘96R號往黃石碼頭巴士或由小西灣乘698R號或由香港仔乘T6號或由西貢市巴士總站乘7號往海下專線小巴,在北潭涌巴士站下車。

午餐: 自備
    晚飯: 待定

***請注意***
    - 除左風景優美, 其他百無, 無求生員, 無沖身設施, 無地方更衣, 無士多...... 唯一建築物就係浪茄村-戒毒中心.
    - 請做好防晒, 請自備個人所需物品
    - 天氣預告

人工智能報名:
    1. 亮哥(自行前往)
    2. kf (自行前往)
    3. 花子 (自行前往)
    4. 非比 (自行前往)
    5. 令喵 (幾點集合?)
    6. 馬神 (幾點集合?)
    7. KK (幾點集合?)
    8. hkyen(一齊入去啦)
    9. runrun (一齊入去啦我要打的架!幾點集合?人多會唔會喺西貢就搭入去抵D呀?)
    10. 金金
    11. E.T.
    12.28華
    13. 豬豬 (我唔要北潭涌行入去!)
    14. 祖祖 X 6 (自己打的, 不如約時間於西貢一齊出發)
    15.
    ***為方便大家集合一齊搭的士入東霸, 請注明集合時間***

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 hkyen 於 2010-8-27 00:01 發表
    LU LU 傘你黎唔黎ga
    泥啊,泥啊~~
    我會跑入去~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

((((((***~829~鐵定浪茄風雨不改~***))))))

前往方法:
    - 北譚涌搭的的到東霸, 沿水壩的盡頭上山, 步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.
    - 北潭涌步行/跑步入東霸(距離大約9.5km), 沿水壩的盡頭上山,步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.

交通:由西貢市巴士總站乘94號或假日及公眾假期由鑽石山巴士總站乘96R號往黃石碼頭巴士或由小西灣乘698R號或由香港仔乘T6號或由西貢市巴士總站乘7號往海下專線小巴,在北潭涌巴士站下車。

***請注意***
    - 除左風景優美, 其他百無, 無求生員, 無沖身設施, 無地方更衣, 無士多...... 唯一建築物就係浪茄村-戒毒中心.
    - 天氣預告

人工智能報名:
    1. 亮哥(自行前往)
    6. 馬神 (幾點集合?)
    9. runrun (一齊入去啦我要打的架!幾點集合?人多會唔會喺西貢就搭入去抵D呀?)
    10. 金金
    11. E.T.(由北潭涌跑入去)
    12.28華
    14. 祖祖 X 6 (自己打的, 不如約時間於西貢一齊出發)
    15.路路 (由北潭涌跑入去)
    ***為方便大家集合一齊搭的士入東霸, 請注明集合時間***

警告及聲明:

1. 此項聚會適合有經驗跑步或游水人仕,由於體能上有所要求,故此活動只適合有跑步或游水經驗之跑友,身體並無任何疾病,同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

升級   6.55%

無聊

嘩~ ET 都 LULU 姐都跑入去, 勁呀!!
    令喵, 馬神, KK, hkyen, runrun, 金金, 28華, 豬豬, 祖祖

係咪全部西貢巿中心, 打的入呀? 九個人, 仲有一個位!!!

升級   20.25%

該用戶從未簽到

係wo 那那那

我地幾多條友坐的士

我跑又得坐的士又得~~~

升級   6.55%

無聊

LULU 姐~ 妳同 ET 預計幾點跑到入去呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

前往方法:

***請注意***
    - 天氣預告

人工智能報名:
    1. 亮哥(自行前往)
    6. 馬神 (一齊入去啦)
    10. 金金
    11. E.T.(由北潭涌跑入去)
    12.28華
    15.路路 (由北潭涌跑入去)
    16. Edith (一齊入去啦)

警告及聲明:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 28-8-2010 00:50 發表
    泥啊,泥啊~~" />" /> " />" />
    我會跑入去~~" />" /> " />" />  

lulu 姐跑入去, 好堅呀 !!

升級   20.25%

該用戶從未簽到

喂喂 天日十點食早餐好冇 定早d

升級   0%

該用戶從未簽到

馬神同KK 應該好多玩水玩具,天日帶D 去反下好無~~

升級   20.25%

該用戶從未簽到

不如我地打比大家姊mill mill firm好冇

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 hkyen 於 2010-8-28 10:45 發表
    不如我地打比大家姊mill mill firm好冇

人仔弟弟, 我地唔洗咁早啦..想曬死我咩..
    我地在FB講...可能12:00西貢坐Taxi入去, 但未肯定ge, 有消息再call你啦人仔.