香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 非比
打印 上一主題 下一主題

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

一號波啦, 宜家出門口, 轉頭見 ~!!

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

天有不測之風雲, 果然係風雨不改, 今次行程一次個滿足大小朋友三個願望, 行山、玩沙玩水、落雨唔擔傘(呢樣就我個仔開心D), 重點係要佢地不要嬌生慣養, 係咁既環境下無得姐擋, 哈哈哈...我乜都唔驚最驚佢兩個冷親, 不過好好彩, 無打噴嚏, 即係無事, 最緊要係大少大小姐無投訴, 今晚一定好好訓。, 乜今日掛佐一號風球咩, 唔怪之得咁頭先大雨啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-29 19:18 發表
    天有不測之風雲, 果然係風雨不改, 今次行程一次個滿足大小朋友三個願望, 行山、玩沙玩水、落雨唔擔傘(呢樣就我個仔開心D), 重點係要佢地不要嬌生慣養, 係咁既環境下無得姐擋, 哈哈哈...我乜都唔驚最驚佢兩個冷親, 不 ...

剛才在沙灘落大雨時, 其實在水入面比你地在岸上暖好多, 我先頭都驚凍親你D小朋友.
    無冷親就Good啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 29-8-2010 19:18 發表
    天有不測之風雲, 果然係風雨不改, 今次行程一次個滿足大小朋友三個願望, 行山、玩沙玩水、落雨唔擔傘(呢樣就我個仔開心D), 重點係要佢地不要嬌生慣養, 係咁既環境下無得姐擋, 哈哈哈...我乜都唔驚最驚佢兩個冷親, 不 ...

嘩... joe都好快番到家woo ... 我7點幾仲塞緊車....>.<

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 馬神 於 2010-8-29 21:18 發表

嘩... joe都好快番到家woo ... 我7點幾仲塞緊車....>.<

x2 ar
    八點幾先番到屋企.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 29-8-2010 21:19 發表

x2 ar
    八點幾先番到屋企.

激死.... 西貢好塞車 , 去馬鞍山個邊就好通, 下次都係去大清玩, 方便好多

升級   26.85%

擦汗

其實我都成八點幾先返到屋企

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 29-8-2010 21:32 發表
    其實我都成八點幾先返到屋企

辛苦晒呀, 今日要照顧埋大少, 小姐, 不過今日玩得好開心 !!

升級   17%

該用戶從未簽到

頭先塞車塞到有D想
    到依家都仲有D頭暈暈咁...
    仲有大把野要洗...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豬豬 於 29-8-2010 21:43 發表
    頭先塞車塞到有D想
    到依家都仲有D頭暈暈咁...
    仲有大把野要洗...

係呀, 好煩, 隻船仔又難整番乾, d 野又多沙

升級   56.95%

該用戶從未簽到

晚安呀各位!今日玩得好開心,好多謝非比搞今次浪茄遊山玩水節目,多謝大家之美食和好玩之玩具,仲有天氣及大浪!
    現在我正在回家途中,今日西貢真係好塞車咦~~

升級   26.85%

擦汗

去完沙灘最煩就係善後工作, D衫又要浸一晚得D沙自己沈底, 聽日先洗, 隻船要掛係廁廁滴乾....總之就係乜都沙沙沙...訓低都聽到沙沙沙聲...

今日兩隻馬騮玩得好開心...而家仲唔捨得走去訓....簡直有用不完既精力...我投降喇

升級   100%

慵懶

好彩仲記得多謝人先~~~
    謝謝馬仔咁山長水遠攞玩具離同大家玩,
    仲有KK的美味西瓜同波羅, 同好多果汁冰,
    辛苦晒喇兩位喇靚仔.
    run run ctse 的大雞亦.

升級   56.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kk52 於 2010-8-29 21:19 發表

x2 ar
    八點幾先番到屋企.
    KK你今日?冰西瓜好正好好食,真係多謝晒,我仲食左幾件呀!仲有我欠你的士錢星期三比你。

升級   100%

慵懶

原帖由 228華 於 2010-8-29 22:24 發表
    KK你今日?冰西瓜好正好好食,真係多謝晒,我仲食左幾件呀!仲有我欠你的士錢星期三比你

係呀KK, 我同run run ctaeTaxi $, 星期3我先比你呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-29 22:17 發表
    去完沙灘最煩就係善後工作, D衫又要浸一晚得D沙自己沈底, 聽日先洗, 隻船要掛係廁廁滴乾....總之就係乜都沙沙沙...訓低都聽到沙沙沙聲...

今日兩隻馬騮玩得好開心...而家仲唔捨得走去訓....簡直有用不 ...

我都要瞓了,

升級   17%

該用戶從未簽到

其實每次去沙灘玩都係開心過去泳池, 但係諗起要洗野就真係怕怕喇...
    今日仲要無啦啦落雨, 搞到全部野都濕立立!
    最嬲係返到屋企, 媽媽話TKO 今日成日都曬到癲, 一滴雨都無!!!

但係都要多謝大家參與, 好努力咁幫KK消滅哂D野飲同野食!

升級   0%

該用戶從未簽到

今日跑步唔多夠皮,只跑得9K;但游水給大浪衝到頭暈暈,回家後發覺成身晒到紅卜卜.......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 228華 於 29-8-2010 22:17 發表
    晚安呀各位!今日玩得好開心,好多謝非比搞今次浪茄遊山玩水節目,多謝大家之美食和好玩之玩具,仲有天氣及大浪!

現在我正在回家途中,今日西貢真係好塞車咦~~

今日我都玩得開心, 最可惜係有雨, 搞到走得有d 亂, 同d 野濕左執得麻煩d
    辛苦晒kk ching 整d 咁冰凍既生果, 仲有咁多野飲
    多謝runrun姐 雞翼, 好味 !!