香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 非比
打印 上一主題 下一主題

暑假特備***~829~鐵定浪茄風雨不改~***

關閉 [複製鏈接]

升級   56.95%

該用戶從未簽到

咁大家係咪西貢坐的出發
我跟大隊呀
時間

升級   0%

該用戶從未簽到

花子都冇乜玩具, 有隻船仔同鏡仔可以去玩下LOR
你地聽日操山? 係北潭涌跑入去?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 28-8-2010 11:16 發表

人仔弟弟, 我地唔洗咁早啦..想曬死我咩..
我地在FB講...可能12:00西貢坐Taxi入去, 但未肯定ge, 有消息再call你啦人仔.

好呀, 令MILL 我都係想1200 左右係西貢入, 都唔想太早呀, 太曬, HEHE
咁我等你CONFIRM 我地時間啦, 咁樣早餐食飽D 唔洗帶咁多野入去

升級   78.3%

該用戶從未簽到

((((((***~829~鐵改~***))))))

時間: 8月29日 (星期日)
集合地點: 北譚涌士多
集合時間: 10:00 / 13:00 (自選2選1)
自由活動時間: 10:30~17:30

前往方法:
- 北譚涌搭的的到東霸,
沿水壩的盡頭上山, 步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.
- 北潭涌步行/跑步入東霸(距離大約9.5km),
沿水壩的盡頭上山,步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.

交通:由西貢市巴士總站乘94號或假日及公眾假期由鑽石山巴士總站乘96R號往黃石碼頭巴士或由小西灣乘698R號或由香港仔乘T6號或由西貢市巴士總站乘7號往海下專線小巴,在北潭涌巴士站下車。

午餐: 自備
晚飯: 待定

***請注意***
- 除左風景優美, 其他百無, 無求生員, 無沖身設施, 無地方更衣, 無士多...... 唯一建築物就係浪茄村-戒毒中心.
- 請做好防晒, 請自備個人所需物品
- 天氣預告

登錄/註冊後可看大圖

人工智能報名:

1. 亮哥(自行前往)
2. kf (自行前往)
3. 花子 (自行前往)
4. 非比 (自行前往)
5. 令喵 (幾點集合?)
6. 馬神 (幾點集合?)
7. KK (幾點集合?)
8. hkyen(一齊入去啦)
9. runrun (一齊入去啦我要打的架!幾點集合?人多會唔會喺西貢就搭入去抵D呀?)
10. 金金

11. E.T.
12. 28華
13. 豬豬 (我唔要北潭涌行入去!)
14. 祖祖 X 6 (自己打的, 不如約時間於西貢一齊出發)
15. 路路 (由北潭涌跑入去)
16. Edith (一齊入去啦)

17. -R- (未定幾點入)
18. Rebecca

***為方便大家集合一齊搭的士入東霸, 請注明集合時間***

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-28 12:35 發表

花子都冇乜玩具, 有隻船仔同鏡仔可以去玩下LOR
你地聽日操山? 係北潭涌跑入去?

好呀,有乜帶乜~~
聽日應該係 : 北潭涌>西灣山>西灣亭>西灣路>北潭涌 / 晌北潭涌梳洗一下,再打的的去東霸,再過浪茄~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 kk52 於 2010-8-28 09:54 發表
    LULU 姐~ 妳同 ET 預計幾點跑到入去呀?

我地10點起步~~半跑半行都要個半時晨吧~~
    大佬金都系同我地一齊跑入去架~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 28-8-2010 12:37 發表
    ((((((***~829~鐵定浪茄風雨不改~***))))))

前往方法:
    - 北譚涌搭的的到東霸, 沿水壩的盡 ...

R校長有車, 到左北潭涌再跑入去啦, 慢jog 都好快到 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 28-8-2010 12:48 發表

好呀,有乜帶乜~~
    聽日應該係 : 北潭涌>西灣山>西灣亭>西灣路>北潭涌 / 晌北潭涌梳洗一下,再打的的去東霸,再過浪茄~~hgj091" />" />hj

哦, 先自走一圈, 加油呀 !! 咁係浪茄見啦 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 28-8-2010 12:58 發表

我地10點起步~~半跑半行都要個半時晨吧~~" />" />
    大佬金都系同我地一齊跑入去架~~" />" />

勁呀, 金金大哥, lulu姐, E.T. 兄加油 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-28 13:17 發表

勁呀, 金金大哥, lulu姐, E.T. 兄加油 !!

馬神兄我唔勁呀!次次都比 E.T 兄扯爆計及搾乾哂.......

升級   17%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 28-8-2010 12:37 發表

好呀, 令MILL 我都係想1200 左右係西貢入, 都唔想太早呀, 太曬, HEHE
    咁我等你CONFIRM 我地時間啦, 咁樣早餐食飽D 唔洗帶咁多野入去

如果係咁就12點西貢的士站附近等啦!
    雖然12點, 但係都帶定少少野食入去先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 28-8-2010 18:07 發表

馬神兄我唔勁呀!次次都比 E.T 兄扯爆計及搾乾哂.......

已經好好野啦, 叫我跑入去, 屎得  ...... 加油呀金金大哥 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 豬豬 於 28-8-2010 20:29 發表

如果係咁就12點西貢的士站附近等啦!
    雖然12點, 但係都帶定少少野食入去先...hgjD115" />" />hj

放心啦豬豬, 有kk 安全大使ching 係度, 佢一定會帶齊野啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 denis3885 於 2010-8-28 18:07 發表

金金, E.T一出手冇乜邊個可以唔扯爆及搾乾咋喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kf 於 28-8-2010 20:49 發表
    金金, E.T一出手冇乜邊個可以唔扯爆及搾乾咋喎

哈哈, 睇黎kf 你都親歷其景woo , 聽日你走完一圈, 再跟E.T兄走多轉, 包你爆啦

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 豬豬 於 2010/8/28 20:29 發表 如果係咁就12點西貢的士站附近等啦!雖然12點, 但係都帶定少少野食入去先...

靚mill是否十二點入到西貢等呀?

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-8-28 13:15 發表

R校長有車, 到左北潭涌再跑入去啦, 慢jog 都好快到 !!

唔jog入去喇, 都係的士入. 如果十二點趕唔切我會自己入唔駛等

升級   100%

該用戶從未簽到

mill姐及各位:
    明天我有野做唔join大家啦,你地反得開心d啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

((((((***~829~鐵改~***))))))

前往方法:
    - 北譚涌搭的的到東霸,
    沿水壩的盡頭上山, 步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.
    - 北潭涌步行/跑步入東霸(距離大約9.5km),
    沿水壩的盡頭上山,步行約500m到麥理浩徑第二段起點, 向下行, 大約需時10分鐘便到逹浪茄.

交通:由西貢市巴士總站乘94號或假日及公眾假期由鑽石山巴士總站乘96R號往黃石碼頭巴士或由小西灣乘698R號或由香港仔乘T6號或由西貢市巴士總站乘7號往海下專線小巴,在北潭涌巴士站下車。

午餐: 自備
    晚飯: 待定

***請注意***
    - 除左風景優美, 其他百無, 無求生員, 無沖身設施, 無地方更衣, 無士多...... 唯一建築物就係浪茄村-戒毒中心.
    - 請做好防晒, 請自備個人所需物品
    - 天氣預告

登錄/註冊後可看大圖

人工智能報名:

1. 亮哥(自行前往)
    2. kf (自行前往)
    3. 花子 (自行前往)
    4. 非比 (自行前往)
    5. 令喵 (幾點集合?)
    6. 馬神 (幾點集合?)
    7. KK (幾點集合?)
    8. hkyen(一齊入去啦)
    9. runrun (一齊入去啦我要打的架!幾點集合?人多會唔會喺西貢就搭入去抵D呀?)
    10. 金金

11. E.T.
    12. 28華
    13. 豬豬 (我唔要北潭涌行入去!)
    14. 祖祖 X 6 (自己打的, 不如約時間於西貢一齊出發)
    15. 路路 (由北潭涌跑入去)
    16. Edith (一齊入去啦)

17. -R- (未定幾點入)
    18. Rebecca
    19. 狗

***為方便大家集合一齊搭的士入東霸, 請注明集合時間***

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2010-8-28 18:07 發表

金金哥哥,你地會幾點開始係北潭涌jog入去呀? 我睇下趕唔趕到