香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

還晶片

升級   76.32%

該用戶從未簽到

話說5月時參加某跑會賽事,跑完唔記得即時交還晶片,第二日想話親身攞返去,先知佢地無地址,得個郵政信箱,唯有好似報名時咁寄返去,不過驚寄失,又驚佢地收唔到,都係用掛號寄返去穩陣,我咁做應該算正常,無做錯啩....
+1 0
上一篇︰6月28日 齊衝城 (男子漢無懼風雨) 活動完滿結束--多謝ching支持!!!(照片#184#196#214)下一篇︰CTSE 報到區

升級   46.67%

該用戶從未簽到

你有無留意期限?會否已扣了你的錢?最好打電話去跟進.

升級   76.32%

該用戶從未簽到

忘記還晶片後成晚瞓唔著,第二朝一早工都唔返住,去郵局等開門,用十幾蚊寄掛號信好過唔見一百蚊。點知前幾日郵差將封信打回頭,原因係兩個星期都無人收封信,所以打回頭,點算!個銀行戶口無準備錢俾跑會扣,加埋銀行收彈票手續費,咁咪傷上加傷?即刻打電話同跑會講,佢話佢地無人收信嘅,我話報名表同報名費你地又識收?佢話總之你寄掛號信係無人收嘅,你當日還唔到係你嘅事,按金亦唔關佢地事,係晶片公司收,如果唔滿意可以去田總投訴....