香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

Jellywalker 毅行手記0746

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 14:08 發表
No~~唔係ar..你地都誤解左我la…樂善d 路..佢會唔會頂唔順ka..佢上次pre-trip..行d碎石路好 “sin” ar…我怕到時咁多人wor..一野唔小心…sin 一sin..咁咁咁~~毀容wor….到時要整過就side $ la..

其實..honey上次 ...

你著返nike啦, 果對越野鞋, 個底有深坑紋, 都無咁快殘....
又買新鞋, 未著過都唔岩用來比賽~~~
btw, 新鞋都唔包保唔會sin架

升級   0%

該用戶從未簽到

睇下之ma..唔洗$ 既!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

UM..唔知lorlor buy 左未呢??咁cc..你果對唔洗coupon 去邊樹buy ka?
唔係我buy ar..我同活活去buy ma..咁佢未必用上..但想帶埋去之嘛.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

查實我都要買鞋啦, 我對厚底adidas深得我心, 又長課又操山又毅行, 應該過左1000k......
上個week去試過y打13, 感覺好似ok, 但我又想試下老虎, 又諗緊好唔好買返adi
果對adi打算著埋樂善正式退役

升級   0%

該用戶從未簽到

Calling VV,
樂善本書入面有毅成廣告,
我果隻m字頭薄風樓有特價呀,
你sunday帶埋果張嘢上去睇埋啦

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲..係ar..batbat 都提左我..我回家look 左..299咋…

升級   0%

該用戶從未簽到

我唔捨得帶老充去樂善ar……….好la…著黑媽媽去比賽la..
如果菲菲果對都著得去比賽..我諗我果對都應該ok wor…係sin dd law….
Btw…我好想帶backpack 去樂善ar.係唔係好傻仔ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 14:55 發表
我唔捨得帶老充去樂善ar……….好la…著黑媽媽去比賽la..
如果菲菲果對都著得去比賽..我諗我果對都應該ok wor…係sin dd law….
Btw…我好想帶backpack 去樂善ar.係唔係好傻仔ar??

無話傻唔傻既, backpack你用得慣咪得囉...
但我覺得唔洗, 1L水已好充足

btw, 咩係"老充"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 14:53 發表
菲菲..係ar..batbat 都提左我..我回家look 左..299咋…

乜原來bat提左你拿~~~
我果件穿左, 我都想去looklook

升級   0%

該用戶從未簽到

打錯字LAW….KEKEK..老虎AR!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-11-26 14:08 發表
No~~唔係ar..你地都誤解左我la…樂善d 路..佢會唔會頂唔順ka..佢上次pre-trip..行d碎石路好 “sin” ar…我怕到時咁多人wor..一野唔小心…sin 一sin..咁咁咁~~毀容wor….到時要整過就side $ la..

其實..honey上次 ...

510 果對ok 架.但我又5想著對龍船鞋去跑.所以依架要buy一對可以跑樂善同埋操長課ge.
但 y13 賭神佢say 好重下, 依架個心15 ,16 ,點好呢  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-11-26 15:50 發表

510 果對ok 架.但我又5想著對龍船鞋去跑.所以依架要buy一對可以跑樂善同埋操長課ge.
但 y13 賭神佢say 好重下, 依架個心15 ,16 ,點好呢  

活, 樂善著對舊鞋去好d喎, 條路咁爛, 新鞋行完會大傷呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-26 16:01 發表

活, 樂善著對舊鞋去好d喎, 條路咁爛, 新鞋行完會大傷呢~~~

我都知, 但510 果對好鬼大對AR,要著兩對蔑先得 , 又無奶油著 AERO 8 去跑架. 點好呀公主  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-11-26 16:44 發表

我都知, 但510 果對好鬼大對AR,要著兩對蔑先得 , 又無奶油著 AERO 8 去跑架. 點好呀公主  

option1. 著兩對襪/厚襪+5.10
option2. 著idatan, aero留返來跑 .
好似option1好d喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

係我都會option 1~~~
idatan跑山...咪好似做5hrs 腳底按摩咁law??!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-11-26 17:00 發表

option1. 著兩對襪/厚襪+5.10
option2. 著idatan, aero留返來跑 .
好似option1好d喎~~~

公主...idatan 我一定5會la.  跑得耐會腳底按摩
option 1 ar ~~~ummmm 跑5到 wor  

升級   17.15%

該用戶從未簽到

出左排名喇

總排名:117/1029
非樂施超級毅行者:80/984
男女混合組 :36/407

升級   61.1%

該用戶從未簽到