香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

8.31【第24屆泰基盃10公里賽】 - 留意 1# 關於交通之安排

關閉 [複製鏈接]

升級   80.67%

該用戶從未簽到

SORRY , 打錯, 應該是61分鐘才對.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Saki,

Doesn't matter lah, see U next time.

I completed the 10 Km race in a very slow time of 60 mins+.  The hot and unforgivable sun really made me surrender, and I had to complete the 1st 2 Km in 13 mins+.

However I was so happy to see so many runners friends including, Mag, Ivy, my brother gary, Ruldolf, Marshall, Ray, MJ, Stanley and other LongRun.hk's member.  Also happy to see CHIN, Mike of hkrunners.com, and ball, sarah from SSHH, Ah Lui, Ma Wong, Rita from yahoo blog.

Despite having such a disappointed finished time, I felt happy after the run.

升級   0%

該用戶從未簽到

時間不是問題, 最緊要 happy run

升級   0%

奮鬥

時間不是問題, 最緊要 happy run

Sure.  I also comfort myself by such rational.

升級   80.67%

該用戶從未簽到

係呀, 我跑得好開心, 希望D有心人影到我跑姿就好喇,
    還有, 今次送果件衫好靚呀, i like it.
    711MF 該用戶已被刪除

升級   80.67%

該用戶從未簽到

嘩C HING , 你跑得好快, 你好勁呀,

升級   73.7%

該用戶從未簽到

小弟今天的成績,多多指教。

http://trail.motionbased.com/trail/activity/6644290

升級   78.75%

該用戶從未簽到

我就跑54:40,符合目標

升級   0%

該用戶從未簽到

今日賽事順利完成 + 達標,總時間 54:18,因為過咗終點隔咗一陣先記得停錶,估計實際時間可能 under 54,因為今日都幾熱同埋9:00先開跑已經好曬,同埋琴晚唔係訓得咁好,都諗住做唔到原先既目標 sub 55,而家做到同埋感覺都唔係太攰,所以都幾開心同埋有小小滿足感。
    分段時間:
    5:38 / 5:40 / 5:12 / 10:38 (4-5K, 唔知點解睇唔到4K個牌) / 5:03 / 5:58 / 5:50 / 5:18 / 5:01
    賽後分析今次成績理想既原因除咗加強練習,我估計可能仲有兩個原因:
    • 今日我第一次試帶 con 跑,跑落真係比帶住眼鏡跑舒服好多,加埋個好有用既頭巾,可以減少d汗流入對眼度同埋又可以除時用來抺汗,其他都係帶眼鏡跑步既 ching ctse 真係要考慮吓帶 con。
    • 今日跑到 3,4 K既時候,呼吸都幾急速吓,突然諗起睇過 d post 講長跑既呼吸應該係比較深同長,於是就嘗試控制吓個呼吸,感覺又真係好似跑得舒服咗,於是就係咁 keep 住跑到最後 2K 至再加速跑。

升級   45.45%

該用戶從未簽到

well done everyone

升級   76.84%

該用戶從未簽到

今日好熱呀~又冇風..
    唔夠水站...

比賽送既衫真係好令好舒服
    佢既出現令我屋企既背心可以行埋一邊xDD

我第一次攞獎咋~好開心可以贏冠軍
    (雖然我果組好少人參加 )

升級   0%

奮鬥

hate4876,

Congratulations!

升級   76.84%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hate4876 於 2008-8-31 16:01 發表
    今日好熱呀~又冇風..
    唔夠水站...

比賽送既衫真係好令好舒服
    佢既出現令我屋企既背心可以行埋一邊xDD

我第一次攞獎咋~好開心可以贏冠軍
    (雖然我果組好少人參加 )

嘩!ching 你好勁呀,快d post 返張冠軍相上來一齊開心吓啦。

升級   1.35%

該用戶從未簽到

回程時跑完長命斜後,最last 1/2k已散散0地,時間54:27...yee同今年渣打差不多...但辛苦好多

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   76.84%

該用戶從未簽到

冠軍相仲未有得睇~
    個獎座既肉照就有張 xdd

升級   45.45%

該用戶從未簽到

回復 139# 的帖子

好靚呀~