香港長跑網  - 長跑長友

樓主: althea_suen
打印 上一主題 下一主題

學界精英賽

升級   33.16%

該用戶從未簽到

升級   61.05%

該用戶從未簽到

原帖由 ufficiohk 於 2010-11-7 20:12 發表 你個名個名單上都有啦..盲既都知, 何況你玩鐵人...呵呵!
...竟然係甘.....

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 althea_suen 於 2010-11-7 20:15 發表
    ...竟然係甘.....

我今日都好似見倒你,~哈哈

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Silver 於 2010-11-7 20:42 發表
    跑第十一:l

厲害!!

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 Silver 於 2010-11-7 20:42 發表
    跑第十一:l

哇!  勁秋喔!   
    27分鬆些就跑完7k奪命斜!  

下年繼續努力!  進一名就可參加埠際賽!  加油!

升級   61.05%

該用戶從未簽到

好犀利!!!

升級   30.53%

該用戶從未簽到

我係體藝,,果日去探路,,第一次跑5.5K果條奪命斜跑死人==

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-8 19:59 發表
    我係體藝,,果日去探路,,第一次跑5.5K果條奪命斜跑死人==

tic 今年女子拿了近年最好成績, 第八, 同第十二..男子因為穿的跑衫不一..無辦法認得出...

跑5.5K 起碼是Bgrade囉!  剛剛TIC SPORTDAY 3K 公開賽有無跑?   今個星期五越野田徑隊要入大棠camp再操練過喔, 要多D支持細B啊!  

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 ufficiohk 於 2010-11-8 21:19 發表

tic 今年女子拿了近年最好成績, 第八, 同第十二..男子因為穿的跑衫不一..無辦法認得出...

跑5.5K 起碼是Bgrade囉!  剛剛TIC SPORTDAY 3K 公開賽有無跑?   今個星期五越野田徑隊要入大棠camp再操練過喔, 要多D ...

SPORTDAY 3K我有丫,,我得13/33...13min幾好慢....
    今年精英男子出果6個都係football team 既人,,我都係足球加田徑''
    你又知我地星期五有camp @@

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 Silver 於 2010-11-8 21:57 發表

出左埠際啦:l
    前面有兩隻超齡
    其實只係跑到第十二都可以出埠際

另外下年無埠際
    二年一度,要等兩年後再有埠際選拔

恭喜! 恭喜!  

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-8 21:31 發表

SPORTDAY 3K我有丫,,我得13/33...13min幾好慢....
    今年精英男子出果6個都係football team 既人,,我都係足球加田徑''
    你又知我地星期五有camp @@

我個女都係TIC, 我見到LKL米同佢頃下囉, 所以米知道囉!
    而佢玩開個CLUB又有好多人參加精英賽(起碼10個以上我認識), 所以成日同D家長溝通...亂八一通囉!

升級   30.53%

該用戶從未簽到

回復 34# 的帖子

哦,,可能我識得你個女@@

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-9 18:33 發表
    哦,,可能我識得你個女@@

跨FORM 3K OPEN 被FORM 1 贏左都幾屈機, 時間12'37" 算唔差, 因為勁個D匿埋曬, 今次算佢好彩!   
    沙西越野女丙應有力衝金, 要看有S.C 和英基有無派高大鬼妹參加, 而精英賽則要長高些明年先可搏到 TOP 10..

升級   30.53%

該用戶從未簽到

果個FORM 1 女仔真係好勁''
    不過佢好似依家傷緊,,
    我地男仔冇眼睇.....

升級   33.16%

該用戶從未簽到

原帖由 mk111 於 2010-11-10 20:30 發表
    不過佢好似依家傷緊,,
    我地男仔冇眼睇.....

佢應該無乜野, 可能學校太多活動, 今日體育堂先玩完閃避球..聽日清明上河圖參觀, 後日放學入CAMP...要星期六先可返家.
    對尼D過度活躍的小童, 體藝真係無得頂...    所以我都無眼睇...

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 ufficiohk 於 2010-11-10 22:21 發表

佢應該無乜野, 可能學校太多活動, 今日體育堂先玩完閃避球..聽日清明上河圖參觀, 後日放學入CAMP...要星期六先可返家.
    對尼D過度活躍的小童, 體藝真係無得頂...    所以我都無眼睇...

我都係咁上下....成個星期1~5都有野練武@@

升級   30.53%

該用戶從未簽到

5.5k 果條路點跑好,,練習仲快都係得26:06==
    講緊跑法,,

升級   48.67%

該用戶從未簽到

果然有人討論...
    我個日都有跑, 得第40名...
    俾個條奪命斜奪命...

仲有起跑之前取消左briefing攪到有d學校既人趕唔切起跑要衝過去 (包括我地學校既人)
    好彩起跑個刻我係附近
    聞說有跑手起跑個陣係廁所...

升級   30.53%

該用戶從未簽到

原帖由 raphaelmak 於 2010-11-16 21:46 發表
    果然有人討論...
    我個日都有跑, 得第40名...
    俾個條奪命斜奪命...

仲有起跑之前取消左briefing攪到有d學校既人趕唔切起跑要衝過去 (包括我地學校既人)
    好彩起跑個刻我係附近
    聞說有跑手起跑個陣係廁所...

廁所==

升級   30.53%

該用戶從未簽到

今日跑完學界了
    B grade 22/232
    時間好似係26分幾
    好辛苦..
    頭10係斜奪命到都有行==