香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011 目標

升級   84.4%

該用戶從未簽到

ITU都過左成個月, 為左可以有更好的成績, 將勤被拙,又開操啦, 明年除左奧運距離再做好d時間之外,半鐵亦都有少少期望,以下係我的年度目標
http://ginnywong9111978.mysinabl ... p;articleId=2703623
+1 0
上一篇︰長跑網毅行各隊未夠捐款請在此登記下一篇︰深圳第一屆奔跑杯馬拉松接力賽- 發放賽事証書

升級   100%

該用戶從未簽到

完左毅行我都要整返個A,B,C 再 Plan 下點實行先^^

升級   8.95%

該用戶從未簽到

真的很認真!!!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   8.95%

該用戶從未簽到

同意! 我雖然唔係玩開鐵人, 不過2011年都定左幾個個人目標,
如果冇報比賽, 冇目標時間, 都真係冇動力去操, 操黎都唔知為乜

升級   15.26%

該用戶從未簽到

我反而好想全馬同毅行都可以PB囉

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

厲害 ! 佩服 !   

我的目標是 2011年初次參加水陸/陸上兩項, 下半年參加三項.   

目標即是參與及完成 !   

多謝各位師兄師姐分享指教 !   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyyip 於 2010-11-19 22:49 發表
    我反而好想全馬同毅行都可以PB囉

你已經係全馬同毅行既老手, PB可以話係好大既目標, 亦都唔容易
    有冇諗過係邊方面仲可以改進先?

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-11-20 00:28 發表
    厲害 ! 佩服 !   

我的目標是 2011年初次參加水陸/陸上兩項, 下半年參加三項.   

目標即是參與及完成 !   

多謝各位師兄師姐分享指教 !   

第一場三項應該係5月左右既新娘潭, 應該有大把時間比你準備!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

出年我會回歸三項

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2010-11-21 09:27 發表
    出年我會回歸三項" />" />

歡迎板主歸隊

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2010-11-21 09:27 發表
    出年我會回歸三項" />" />

熱烈歡迎13兄歸隊!!!!

升級   86.6%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

雖然我係三鐵新手..但明年都會再黎..有比賽通知我唔該>"<
    現在只想半奧做好d...希望可以1小時15分前完成-,-"""
    車就買左啦...慢慢慢慢去改下改下先一_一"
    唔跳有無老手可以提點下呢一_一"

升級   20.33%

該用戶從未簽到

我都要努力~~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 orce 於 2010-11-20 12:59 發表
    第一場三項應該係5月左右既新娘潭, 應該有大把時間比你準備!
    原帖由 orce 於 2010-11-20 13:00 發表
    2011年既比賽(暫定)

Thanks orce ching !

唔知第一項, 係咪 1月30日 陸上兩項呢 ?
    大家 入/續 咗會未 ? (三鐵總會)

我本身係東涌人, 想入 [東涌鐵人],
    但係問極都係冇乜聲氣招收新會員......   

大家多數係乜嘢屬會架 ??   
    我仲未入到會, 攪到... 未可以上癮......   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-12-14 12:31 發表

Thanks orce ching !

唔知第一項, 係咪 1月30日 陸上兩項呢 ?
    大家 入/續 咗會未 ? (三鐵總會)

我本身係東涌人, 想入 [東涌鐵人],
    但係問極都係冇乜聲氣招收新會員......   

大家多數係乜 ...

第一場係科學園陸上兩項
    入左香港鐵總比賽會平好多, 如果計劃出年玩番三幾場的話, 一定要入, 可能年尾聯賽仲有機會得獎
    呢度有唔同屬會既朋友係度, 計我話你住東涌, 東涌大鐵人一定係你首選, 地方又近, 佢地又好nice, 到時比賽一齊call車都方便d啦!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-12-15 13:45 發表

第一場係科學園陸上兩項
    入左香港鐵總比賽會平好多, 如果計劃出年玩番三幾場的話, 一定要入, 可能年尾聯賽仲有機會得獎
    呢度有唔同屬會既朋友係度, 計我話你住東涌, 東涌大鐵人一定係你首選, 地方又近, 佢地又 ...

我又想入會bor...唔知要咩手續呢..我係沙田友黎嫁...

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-12-15 14:29 發表

我又想入會bor...唔知要咩手續呢..我係沙田友黎嫁...

想入屬會的話, 可以打去各大屬會查詢
    總會網站有相關資料 :
    http://www.triathlon.com.hk/showroom/model/T0103/templateCustomWebPage.do?customWebPageId=1209611412683&webId=1209221452326&editCurrentLanguage=1209221452328