香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.11.14 Asics香港10公里挑戰賽2010 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 P5C27 於 2010-11-14 05:45 發表
早晨,明一間小弟會著五指鞋

見到前面有人五指鞋....藍色底....係唔係你?(40’內返到)
我都有對五指鞋,你著五指鞋跑今日條路。。。。得唔得?
今日我著美記簿底跑鞋(Mizuno_Ekiden)...馬路好多石仔.."吉"到腳板底叫救命。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-11-14 13:31 發表

見到前面有人五指鞋....藍色底....係唔係你?(40’內返到)
我都有對五指鞋,你著五指鞋跑今日條路。。。。得唔得?
今日我著美記簿底跑鞋(Mizuno_Ekiden)...馬路好多石仔..”吉”到腳板底叫救命 ...

今日算係好跑. 但係都有d太陽熱熱地

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Wadee 兄好似跌得幾傷, 祝早日康復!

X 2 - wishing Wa Dee Ching recover soon!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 blurmax 於 2010-11-14 14:02 發表

X 2 - wishing Wa Dee Ching recover soon!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

x3 希望wadee兄早日康復

升級   0%

該用戶從未簽到

唔知邊個友仔一起步就茂低梆鞋帶,
    唔係快腳就唔好爭排頭位啦...
    重要唔識行埋一邊,真係極度可惡!
    搞到 Wadee俾佢拌低兼手腳面全部損哂!
    流住血跑哂個比賽兼重可以 PB,
    Wadee 既體育精神真係值得大家佩服!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-11-14 14:13 發表
    唔係快腳就唔好爭排頭位啦...
    重要唔識行埋一邊,真係極度可惡!
    搞到 Wadee俾佢拌低兼手腳面全部損哂!
    流住血跑哂個比賽兼重可以 PB,
    Wadee 既體育精神真係值得大家佩服 ...

嘩. Wadee既體育精神值得我地全部人佩服!!!!!仲要PB!!!!

睇黎好多人都PB喎

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 cu83 於 2010-11-14 14:13 發表

Wadee 既體育精神真係值得大家佩服 ...

一起步都有兩三個水樽喺地下係咁轆.   

雖然我未知邊位係 Wadee 師兄, 祝佢早日康復 !!!   

升級   2%

該用戶從未簽到

處男跑可以以'開心'兩個字黎形容
    全程都好涼爽 斜坡亦比想像中易跑
    今日同班校隊遲左去到 去到起跑點都已經得番10分鐘
    筋都冇拉 諗住拉硬車 點知越跑越爽~~ 最後跑51分 (unofficial time)

有d想添食 報埋1月個糖尿健康跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Edward 於 2010-11-14 14:29 發表
    處男跑可以以'開心'兩個字黎形容
    全程都好涼爽 斜坡亦比想像中易跑
    今日同班校隊遲左去到 去到起跑點都已經得番10分鐘
    筋都冇拉 諗住拉硬車 點知越跑越爽~~ 最後跑51分 (unofficial time)

有d想添食 報埋1月個 ...

Good!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

Wadee兄好野!祝早日康復!
    自己今日狀態麻麻, 跑46'22", 和自己之前的最快成績一樣, 但呢條路比較難跑, 當PB左架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-11-14 15:03 發表
    Wadee兄好野!祝早日康復!
    自己今日狀態麻麻, 跑46'22", 和自己之前的最快成績一樣, 但呢條路比較難跑, 當PB左架啦

比上年呢個賽事快左. 我都當PB啦. 

升級   23.4%

開心
  • 簽到天數: 4 天

賽事可以用人山人海來形容,都算跑得舒服,結果比去年快左 1 分鐘。件衫都算靚,質地不錯!

升級   74.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

手錶時間49:40

滿意

升級   34.33%

慵懶

好想知成績,唔知要等幾耐,
    另d青年跑手(跟跑會個d)打尖,真可惡

升級   22.05%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-11-14 14:27 發表

一起步都有兩三個水樽喺地下係咁轆.   

雖然我未知邊位係 Wadee 師兄, 祝佢早日康復 !!!   

我係終點見到有個跑手眼咀都係血,見到都好擔心,唔知係咪wadee師兄,希望快d好番啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 adur661 於 2010-11-14 15:34 發表
    好想知成績,唔知要等幾耐,
    另d青年跑手(跟跑會個d)打尖,真可惡

點打尖?

升級   100%

擦汗

希望WADEE ching 早日康復!
    今日比賽好多人,全程在人海中,能pb都好開心

升級   82.11%

該用戶從未簽到

原帖由 martin25 於 2010-11-14 15:47 發表
    希望WADEE ching 早日康復!
    今日比賽好多人,全程在人海中,能pb都好開心

恭喜呀師兄, 我都完成啦

升級   58.67%

擦汗

你是否講那個灰藍色上衣之中年人士?他剛剛在我面前 "HIT THE WALL"面向前落地,眼鏡都爛左,立即停跑同兩個跑友幫他坐低,[size=11.6667px]幸好我找[size=11.6667px]眼鏡齊parts 之後有人hand over後我繼續完成。雖然冇左5分鐘,不過冇所謂啦,完吓比賽姊,最緊要他冇事。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

祝受傷的師兄早日康復