香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.11.14 Asics香港10公里挑戰賽2010 (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

希望WADEE ching 無事,早日康復

恭喜晒PB嘅跑友

本人完成時間 46分幾左右(唔記得按錶)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slauhk 於 2010-11-14 17:45 發表
    你是否講那個灰藍色上衣之中年人士?他剛剛在我面前 "HIT THE WALL"面向前落地,眼鏡都爛左,立即停跑同兩個跑友幫他坐低,幸好我找眼鏡齊parts 之後有人hand over後我繼續完成。雖然冇左5分鐘,不過冇所謂啦,完& ...

wade ching係著長跑網衫

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-11-14 14:13 發表
    唔知邊個友仔一起步就茂低梆鞋帶,
    唔係快腳就唔好爭排頭位啦...
    重要唔識行埋一邊,真係極度可惡!
    搞到 Wadee俾佢拌低兼手腳面全部損哂!
    流住血跑哂個比賽兼重可以 PB,
    Wadee 既體育精神真係值得大家佩服 ...

wadee 兄好野~!! 祝你早日康復.
    雖然大家都係業餘跑手, 但"起步時茂低梆鞋帶" 係好危險既事, 哩d 係common sense, 應該人人都明白! 希望個位人兄可以檢討下啦!

另外, 起步無耐係地下有兩個水樽. 其中一個撞左上去我既上下五寸位置, 好彩無踩中, 否則實pk 啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

上星期苗圃之後, 因為工作關係企左幾日, 腳都未回得晒, 半程腳已經好軟好軟好唔想跑.... 但幸運地仍可以pb, 亦係我第一次衝破50' 大關. 上次10k pb 已經係年半前啦.
    好多謝今日既客串pacer. 另外要多謝終點前同我打氣既wingwing, dee 兄, 非比, 灰灰.... (如果未有提到你, 請原諒, 因為我同對腳戰鬥緊), 無左你地既打氣, 我對腳未必頂到last 段上斜, 十分感激!!!

升級   40.53%

該用戶從未簽到

請問幾時有成績睇呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 calvinlo 於 2010-11-14 19:26 發表
    請問幾時有成績睇呢

上年好似好快有. 但係而家都未有

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-11-14 19:17 發表
    上星期苗圃之後, 因為工作關係企左幾日, 腳都未回得晒, 半程腳已經好軟好軟好唔想跑.... 但幸運地仍可以pb, 亦係我第一次衝破50' 大關. 上次10k pb 已經係年半前啦.
    好多謝今日既客串pacer. 另外要多謝終點前同我打 ...

恭喜晒

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2010-11-14 19:09 發表

wadee 兄好野~!! 祝你早日康復.
    雖然大家都係業餘跑手, 但"起步時茂低梆鞋帶" 係好危險既事, 哩d 係common sense, 應該人人都明白! 希望個位人兄可以檢討下啦!

另外, 起步無耐係地下有兩個水樽. 其中一個撞左上 ...
    我跑到1k到,發覺鞋舌un腳,都要等機會跳上石膊才處理,避免du停出意外...wadee ching早日康復。

升級   68.8%

該用戶從未簽到

祝wadee早日康復

升級   71.58%

該用戶從未簽到

早日康復!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原來是wadee ching傷咗,仲可以跑得咁快!佩服!
    祝早日康復!

升級   0%

該用戶從未簽到

星期二上堂要向佢致敬!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒咁多位ching/ctse的關心&問候,睇咗醫生返黎,唔洗聯針,浄係貼咗塊透明膠布,話5日後先可以''meet''
    剛開始時感到好痛,跑咗2k度好想放棄,好彩最後都堅持住
    謝謝大家

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

Wadee 兄, 祝早日康復!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-11-14 20:53 發表
    多謝晒咁多位ching/ctse的關心&問候,睇咗醫生返黎,唔洗聯針,浄係貼咗塊透明膠布,話5日後先可以''meet''
    剛開始時感到好痛,跑咗2k度好想放棄,好彩最後都堅持住
    謝謝大家

向你致敬!你仲要PB! 我地要向你學習!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

祝wadee ching早日康復!
    恭喜成功PB既ching/ctse!
    小弟52分幾; 革命(PB)尚未成功, 仍需努力!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

未買Asics的師兄師姐請留意, 憑HSBC信用卡, 到新城市廣場5/F運動家購買, 除coupon的7折外, 仲有額外8-50%折扣!!!!!

升級   12.4%

該用戶從未簽到

祝wadee ching早日康復!
    恭喜PB既ching & ctse
    小弟今日48’48”,PB唔倒,但都算滿意

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟第1次跑10KM...45:19