香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

新鞋到手~~~

升級   77.89%

該用戶從未簽到

新鞋到手!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

之前女友睇中桃紅X黑但無碼
去沖繩見到但對起來都要成千蚊...
所以把心一橫去NIKEiD 做鞋
整得比佢無理由唔做埋比自己ga~~~
新年有新鞋著~~~
+1 0
上一篇︰有關撥款小禮物下一篇︰參選團隊未能符合資格

升級   83.68%

開心
  • 簽到天數: 1 天

請問一對要幾錢??

升級   51.05%

該用戶從未簽到

lunarglide 要 $1,138 架, 包埋運費.

紅色好搶眼喎... 我都整左對lunarhaze+.. 不過要等多1-2個星期

升級   83.68%

開心

請問如果唔想網上訂, 佢地showroom可唔可以即場度腳?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 5# 的帖子

對!
    但女友無碼...無計

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 4# 的帖子

NikeID studio 一月尾close 咗
    E+得CWB有一部 NikeID station
    落order時會比同款試size

升級   83.68%

開心

原帖由 chunkeewong 於 2011-2-18 16:13 發表
    NikeID studio 一月尾close 咗
    E+得CWB有一部 NikeID station
    落order時會比同款試size

師兄可否PM地址??

升級   2.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 9 天

正鞋的確好正!...但實在太貴

升級   77.89%

該用戶從未簽到

NIKEiD HK Studio
    7, Pak Sha Road, Causewaybay
    HK
    Reservation Hotline: 25770703
    http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp
    唔買都可以上網玩吓ga~~~
    小心中毒~~~

升級   83.68%

開心

其實除左nike,請問asics係咪都可以訂造? 有無師兄可以提供資料? 謝謝!

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 11# 的帖子

That I have no idea
    I know Adidas can design in TST shop but the design and colors are horrible...

升級   0%

開心

原帖由 kalok 於 2011-2-19 01:36 發表
    其實除左nike,請問asics係咪都可以訂造? 有無師兄可以提供資料? 謝謝!

日本就可能有......

升級   6.32%

該用戶從未簽到

新手一問,
    請問很多 ching 都談論跑鞋,很注重跑鞋功能.
    請問本人每次只跑10k以下,跑鞋是否也要注重一下,或普通波鞋就得呢?

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 14# 的帖子

當然普通波鞋都可以跑
    白飯魚都得
    但一對好跑鞋有好多優點的
    吸震
    能量transfer
    有助跑姿
    被免浪費能量
    減低受傷機會

各品牌跑鞋各有好處,呢度d Ching Ctse 可以比到你寶貴ge意見

升級   83.68%

開心

去訂鞋要約時間, 今日去左.....係咪我期望太高呢?
    1. 無得量度size(Dr. Kong/馬拉松都有啦)
    2. 無同款鞋試碼(佢叫我行返去SOGO專門店試喎!!)
    3. 邊款鞋有咩功能、for咩野腳型:Sorry, 唔知!
    淨係叫我埋部MAC機度揀款揀size,我響屋企上網都玩左成晚啦, 使鬼專登約時間黎咩?! 唔通APPLE機會好玩啲?
    定其實係我自己想當然,佢地只係俾啲潮人玩撞色,根本無打算做專業跑鞋生意嘅呢?

最終, 空手而回.......

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 16# 的帖子

That's bad...
    I never experienced that when it was in TST...
    They gave me a plain white version of what I want to try for size...
    The customer service in TST is good...

I guess it's in the past now...

升級   83.68%

開心

原帖由 chunkeewong 於 2011-4-6 10:12 發表
    That's bad...
    I never experienced that when it was in TST...
    They gave me a plain white version of what I want to try for size...
    The customer service in TST is good...

I guess it's in the past  ...

我真係想像唔到, 今時今日會有一個賣鞋o既地方連度size塊板呢d基本野都無........
    枉我一心諗住買份禮俾自己.......

登錄/註冊後可看大圖

升級   77.89%

該用戶從未簽到

回復 18# 的帖子

Maybe later when they reopen the studio la...
    CWB is basically just a booth...