香港長跑網  - 長跑長友

樓主: billy_yau
打印 上一主題 下一主題

430 青公但願有情 [4月30日] (隨後晚膳者, 請到另一topic留名, 謝謝)

升級   68.8%

該用戶從未簽到

好咳唔咳今日先咳,唯有下次

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

升級   0%

該用戶從未簽到

今日見返好多老友,雖然跑得辛苦但係好開心,期待下次約約跑活動~
    辛苦使今日既support team同攝影義工,謝謝!

升級   2.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 9 天

感激咁多位2公!同多謝美味多汁嘅“思念梨“!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

感謝billy及running sue 出錢又出力,唔單止車行李,仲提供水和雪梨.
    亦都多謝scchu,di692,成成及呀招咁多位ching擔當攝影義工,沿途為跑友拍照,留下珍貴一刻.
    希望『430青公但願有情』能夠延續落去.出年再見

p.s漏左多謝踩單車沿途協助ge義工.唔知話見左部車ge師兄搵番部車未呢

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

多謝Billy, Running Sue, 成成, scchu 等等義工,
    多謝你地努力搞這個430約跑活動,
    期待下年的430我可以完成佢!

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然我是新會員一名及第一次參加 "430青公但願有情",
    但我覺得長跑會各位ching,ctse都十分好人、樂於助人。

最後感激 billy & sue姐 及各位義工、攝影師等等.......。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 Gunners 於 2011-5-1 00:13 發表
    感謝billy及running sue 出錢又出力,唔單止車行李,仲提供水和雪梨.
    亦都多謝攝影義工,沿途為跑友拍照,留下珍貴一刻.
    希望『430青公但願有情』能夠延續落去.出年再見

p.s漏左多謝踩單車沿途協助ge義工.唔知 ...

雖然今年報咗名都來唔到,希望明年可以參加。

升級   100%

該用戶從未簽到

金金,你跑個陣時對腳仲有冇痛呀?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

好多謝 billy & sue 姐幫我地車行李,又提供水同雪梨,仲有好多攝影義工同帶路既師兄師姐,令我地琴晚跑得好開心,雖然天氣比較焗熱,但有大家既支持都可以順利完成,我同烏拉都順利報咗仇喇。
    1:16:44到達水站約11k,休息8:12:61食雪梨飲水,完成時間2:12:55:81,距離17k平均7:21 / k,都好慢吓喎。

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我都係第一次黎玩,真心多謝送水比我個位師兄(雖然我唔知乜名,企係呀招後面架),我無諗過你地好到連報名費唔洗比都有水送!無左你地咁有心既支持我真係撐唔到(我仲同嗰位師兄講我跑到差啲叫救命 )
    再一次多謝組織此活動的師兄師姐咁有heart、咁體貼、咁窩心既安排。

升級   30%

該用戶從未簽到

十七 K 勉強走完, 從來沒跑過這麼長...

昨天跑得真開心,有賴大會的安排,
    多謝各位義工, Billy及Running Sue (您們的雪梨是"及時雨")

十七 K 勉強走完, 從來沒跑過這麼長 (其實最後幾 K 行路完成 )
    兩個半鐘到達終點 (由於體力不支及不熟路, 要等人帶)

在此唔該晒 神童威威 Ching 最後幾公里的支持與帶路,
    希望明年跑得完.

peter218

升級   0%

該用戶從未簽到

第一次跑430,見到很多新知舊友實在太高興,有机會再玩過。

多謝Billy,Sue,及各位義工,你地真係好。

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒Billy、Sue、 成成、scchu、呀招、di692!
    去到小欖時跑最尾的居然是個SUB3高手,證明今年參加430的跑友水準都好高。

升級   56.95%

該用戶從未簽到

辛苦晒咁多位義工出心出力,出$又出汗水
    希望年年都有個大型約跑!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongin30s 於 2011-5-1 12:24 發表
    昨天跑得真開心,有賴大會的安排,
    多謝各位義工, Billy及Running Sue (您們的雪梨是"及時雨")

十七 K 勉強走完, 從來沒跑過這麼長 (其實最後幾 K 行路完成 )
    兩個半鐘到達終點 (由於體力不支及不熟 ...

Peter ching,
    唔駛客氣 !第一次跑咁長,你能夠跑到黃金已經好勁!有機會再玩過啦!
    係喎!點解唔見你食飯?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿火 於 2011-5-1 01:43 發表
    金金,你跑個陣時對腳仲有冇痛呀?

火兄好左好多了,到15K時有少少痛;但無大碍Thanks!

升級   22.45%

該用戶從未簽到

謝謝Billy,Sue,及各位義工

什麼的遊戲最好玩??多人一齊玩就最好玩.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

唔好意思呀...尋日有事做來唔到跑,都要來多謝各位2工, 辛苦晒大家~~.

升級   12.11%

該用戶從未簽到

謝謝Billy,咁多位ching, ctse 及各位義工, 出錢又出力, 辛苦晒大家
    多謝中間水站既及時水, 真係救左我, 其實有d唔好意思羅^^
    玩得好開心好成功