香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

夏天北海道馬拉松

升級   3.68%

該用戶從未簽到

今年夏天有無人有興趣去跑北海道馬拉松?
今年目標要試下去海外跑馬拉松...有無人參加過呢個比賽?
有無人俾d意見和實際詳情?

我只係知道個website info.
http://www.hokkaido-marathon.com/2010/overview/chinese.html
+1 0
上一篇︰膝蓋問題, 應該找咩科醫生?下一篇︰2011.2.27 長跑網祝捷會 x 會員大會

升級   73.7%

該用戶從未簽到

好似未公佈今年的資料出黎,個Website仲係舊年的。

升級   94.3%

該用戶從未簽到

http://www.hokkaido-marathon.com/

4月5日(火)午前9時募集開始!!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

正亞...
    如果有好多假, 好多$的話.....2月東京, 4月長野, 8月北海道, 10月大板...(1年4次日本旅行 + 全馬)

升級   94.3%

該用戶從未簽到

仲有十一月河口湖同十二月那霸

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

回復 3# 的帖子

what's is   0:10 pm ?

Kin in Running

升級   96.8%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

我參加過2010年北海道馬拉松呀,希望幫到你喇。
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... mp;page=1#pid724043

升級   3.68%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

THX....好like 佢地都有人會奇裝異服去跑...麵包超人!睇完我仲想參加!

升級   3.68%

該用戶從未簽到

如果有錢我都想參加哂!一年四次去日本....正!

原帖由 柔詠 於 2011-3-2 12:31 發表
    正亞...
    如果有好多假, 好多$的話.....2月東京, 4月長野, 8月北海道, 10月大板...(1年4次日本旅行 + 全馬)

升級   46.8%

該用戶從未簽到

北海道

2010年跑過非常之熱我在5小時內不能完成上了車太可識
    我跑過10個馬拉松都在3小時3幾分完成但在北海道不能完成真不能相信因為太熱了
    我見議開始不可以跑太快(跑道非常平坦)到尾段才發力會好些
    可以說它是非常好的馬拉松可以一去

升級   96.8%

該用戶從未簽到

原帖由 leungkwongming 於 2011-3-3 15:49 發表
    2010年跑過非常之熱我在5小時內不能完成上了車太可識
    我跑過10個馬拉松都在3小時3幾分完成但在北海道不能完成真不能相信因為太熱了
    我見議開始不可以跑太快(跑道非常平坦)到尾段才發力會好些
    可以說它是非常好的馬 ...

師兄所言甚是,我跑咗一半經已開始失速。不過我覺得比賽前响香港炎熱嘅六、七月練習同樣不容易  。

剛寫了一些在北海道馬拉松後的感受,有興趣可以往這裡看看,勿見笑。

升級   3.68%

該用戶從未簽到

我依家會轉跑大阪馬拉松....10月遲d 先去!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 393 天

回復 11# 的帖子

felixcat Ching, 又可以看到你的馬拉松文章, 再次分享到你在馬拉松的成長歷程, 寫得真好! 期待收看下篇.

去年, 看過你的[北海道馬拉松]後, 已計劃好今年到北海道跑馬拉松, 但相信要改期了.

升級   3.68%

該用戶從未簽到

我原本都計劃好北海道跑馬拉松...不過依家都改期, 推遲玩大阪馬拉松

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 393 天

回復 11# 的帖子

felixcat Ching, 我決定要圓這個心願, 一於跑北海道馬拉松. 你在文章中談及起點在中島, 而終點在大通公園; 兩者相距遠嗎?

升級   96.8%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

奸爸爹!

中島同大通相距不遠,大會嘅路線圖都有講,我諗大慨2公里。
    http://www.hokkaido-marathon.com/course/

我今年都決定去另一個地方跑,星期三出發喇