香港長跑網  - 長跑長友

樓主: gforce
打印 上一主題 下一主題

2011復活假期操練(已update內容)

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2011-4-25 15:24 發表

我都超累.... 鐵人之路仲有好搖遠~~

見你越踩越好啦, 你咁後生, 好快就會上力+超越晒我地
新娘潭OD係一個挑戰, 暫時唔使太著意時間住, 開開心心完成佢先

升級   52.3%

該用戶從未簽到

多謝大家既參與
雖然唔係每個人都來足, 但最開心係睇到一班好有心操練既人開始有進步啦
希望大家係5, 6月既比賽成功!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

以前一直都唔敢入黎同D高手踩車,今次見到D新手朋友話來,我先膽粗粗入來,結果一個新手朋友都冇出現到(有個昨天炒完入院縫左三針,所以今天沒來)!... 估唔到我呢個閒人,竟然有spare tire去救人,哈哈!...不過,我今日狀態真係唔掂,昨天踩了78K,其中踩了三轉新娘潭(第一次踩,因為比人老點左上去!),真係吊頸都比我抖下氣先!有機會會再入黎玩過!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 Laichi 於 2011-4-25 20:39 發表
以前一直都唔敢入黎同D高手踩車,今次見到D新手朋友話來,我先膽粗粗入來,結果一個新手朋友都冇出現到(有個昨天炒完入院縫左三針,所以今天沒來)!... 估唔到我呢個閒人,竟然有spare tire去救人,哈哈!...不過, ...

終於引到你出場啦!
新手唔係問題, 而且有第一個新手就會有第二個
玩多幾次之後你又唔係新手, 生生不息...

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kofelix 於 2011-4-25 15:24 發表

我都超累.... 鐵人之路仲有好搖遠~~

睇住你每次都有進步, 繼續努力, 唔好比佢停啊!!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2011-4-25 20:37 發表
多謝大家既參與
雖然唔係每個人都來足, 但最開心係睇到一班好有心操練既人開始有進步啦
希望大家係5, 6月既比賽成功!

多謝Jason兄為大家度身訂做的4天training programs, 雖然我只join了兩天, 但都得益良多; 雖然唔知自己有冇進步, 但感覺非常充實和每次training之後, 都非常滿足

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝Jason既安排!

升級   25.8%

該用戶從未簽到

多謝jason兄安排,尼兩日先有機會練轉項,一人好難練得到
經過尼幾日操練除左練到技巧之外,亦令我知道自己耐力不足,同jason提點到我游水時有d錯誤動作
耐力就冇可能響兩星期改善架喇,不過就希望游水可以游好d

升級   98.8%

該用戶從未簽到

Jason兄, 黎梗3日假期唔知仲有冇d咁正嘅團? 我30/4 & 2/5都可以黎   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2011-4-26 10:16 發表
Jason兄, 黎梗3日假期唔知仲有冇d咁正嘅團? 我30/4 & 2/5都可以黎   

呢兩日應該都會, 不過星期六要攪bike fit, 可能要早d走
過兩日再係度約大家玩