香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

邊到有得買心跳錶 ?

升級   18.95%

該用戶從未簽到

邊到有得買心跳錶 ?

師兄建議買邊隻好 ?

THX
+1 0
上一篇︰2011.7.17 香港越野兩鐵挑戰賽 2011 - 山地車越野賽 (9AM場)下一篇︰7/24 SUN 東涌操車

升級   42.67%

鬱悶
  • 簽到天數: 44 天

要甚麽功能?
    只要measure 心跳?

or 加埋GPS?

budget 可以去到多少?

升級   18.95%

該用戶從未簽到

升級   42.67%

鬱悶

Few hundred for heart rate only.

If you want GPS, 1500-2000.

Go to garmin page and have a look.

Are you boy or girl? If you are girl, choose a small one.

升級   0%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

只要心跳,最平伍佰有找
    有gps最平應是garmin305美國訂,1500 hk$,全套跑,hrm,gps+foot pod,香港要3000 幾

升級   42.67%

鬱悶

little-fish:

Would you mind pm me the link to buy 305? I need one more Garmin. It is user friendly.

升級   0%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

是阿記,要朋友代訂,跟住攞返香港

升級   18.95%

該用戶從未簽到

我係男仔黎架,,,想要隻準確既就OK了...

唔洗GPS,,師兄有冇型號介紹 ? 同埋邊到有得買 ? (citychain個D應該冇掛 )

升級   76.25%

該用戶從未簽到

我條garmin HRM帶今日用用下唔跳,停左o係70-90,要reconnect先正常番,其實係點解會突然咁呢?
    會唔會冇電,要點先知要換電呢?

題外話。。。我發唔到新帖。。。 >.<

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Rhys 於 2011-7-31 21:27 發表
    我條garmin HRM帶今日用用下唔跳,停左o係70-90,要reconnect先正常番,其實係點解會突然咁呢?
    會唔會冇電,要點先知要換電呢?

題外話。。。我發唔到新帖。。。 >.

這個問題很難講,視乎你是不是經常用,通常d餅電好襟用,但係襟用得滯,怕佢漏漿,所以我約半年便換電,d電好便宜及易買,CR2032,換完記住留意條邊清潔及上好螺絲,以防入水。

閣下太新了,所以還未夠積分發新帖,多發言後遲d自然可以發新帖。

升級   76.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-7-31 22:12 發表 這個問題很難講,視乎你是不是經常用,通常d餅電好襟用,但係襟用得滯,怕佢漏漿,所以我約半年便換電,d電好便宜及易買,CR2032,換完記住留意條邊清潔及上好螺絲,以防入水。閣下太新了,所以還未夠積分發新 ...

原來如此∼謝謝解答∼

升級   76.25%

該用戶從未簽到

噢,現在可以發新帖了∼謝謝

升級   1%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

今日係沙田見到見平買左隻,$588 今日試左都唔錯希望幫到師兄la
    http://www.sigmasport.com/cn/produkte/pulscomputer/onyx/onyx_easy/?punkt=features

升級   0%

該用戶從未簽到

Waterproofing
    The ONYX EASY is waterproof down to 10 m.
    Do not press any buttons under water.

10米防水,好似幾好喎!

升級   37.37%

該用戶從未簽到

我見沙x尼garmin310 xt $2998, 610 $3398
    平定貴?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wgchris 於 2011-8-25 11:21 發表
    我見沙x尼garmin310 xt $2998, 610 $3398
    平定貴?

好平喎! 要問佢連唔連心跳帶,單獨買心跳帶$600架。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-8-25 14:03 發表

好平喎! 要問佢連唔連心跳帶,單獨買心跳帶$600架。

watches only~~

升級   42.67%

鬱悶

Where is the shop in Shatin? Would you mind tell me where is it about. No need to tell name of the shop. (Avoid someone think it is advertisment) Many thanks!

升級   43.67%

該用戶從未簽到

ONYX pro 好似仲多 d training program 既功能, 唔知同 ONYX EASY 價錢差多少 ?

升級   42.67%

鬱悶

Is ONYX EASY compatible with other ANT+ heart rate strap? Thanks!