香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2011-11-20 曼谷馬拉松

升級   1.58%

該用戶從未簽到

有冇師兄報左?
細佬上開thai 個旅遊網站, 見到 11 月20 日有馬拉松跑。
贍粗粗將原本11月頭既自由行改去 18-22 號join 埋個半馬玩下•
第一次出外地玩馬拉松
唔知有冇師兄又去呢?
http://www.bkkmarathon.com/eng/onlineregis_step01.php
+1 0
上一篇︰邊度有得買mizuno鞋墊??下一篇︰Armstrong confirmed Thursday he will compete Sept. 24 on the XTERRA course

升級   23.68%

該用戶從未簽到

我都報左半馬,但未買機票同酒店,11月個價未有,所以睇定D先

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

升級   1.58%

該用戶從未簽到

我都未訂機票呀!!不過睇定左d 價
    我本身諗住芭堤2日,3日曼谷• $3900 好似,住pullman
    玩完2,3日唔知仲有冇力跑呢。哈哈
    不過都係諗住慢慢跑,睇下風景,感受下氣氛•
    希望2個鐘跑完, 留番d 力玩•
    而家最驚係唔知拎號碼布個d  煩唔煩,英文唔太叻因為•