香港長跑網  - 長跑長友

樓主: alex504992004
打印 上一主題 下一主題

第五屆東北縱走越野馬拉松

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-9-19 00:03 發表

NC妳當年參加挑戰組嗎?一天遊.
如行毅者比賽,通常消防警察隊才有能力跑,
一般人都是快行或慢行,跑山比跑步更需要練習,否則容易受傷.

是呀, 還掂都係, 玩個長的路線, 挑戰吓自己.

那年起步的1k平路都有很多很多人跑, 相信他們平路會跑, "斜佬"便快行.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-9-18 23:59 發表
有興趣啊!
希望可以組隊參加,四人一條心,
開心好多.

難得叮叮噹姐約腳,小妹都有興趣.叮叮噹姐,係咪真架 

有沒有其他chingctse有興趣呢?? 組隊長跑網玩吓吧

升級   97.05%

該用戶從未簽到

NC,

行山我都有興趣,但早上8:30 在烏蛟騰 起步由屯門前往是一件.........     .......
考慮下,找下腳要有私家車的。

升級   0%

該用戶從未簽到

1月1日, 新的一年早起是好開始呀

pwong ching考慮吓啦,小妹都考慮了成個星期才覆叮叮噹姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 25/9/2008 10:51 發表

pwong ching考慮吓啦,小妹都考慮了成個星期才覆叮叮噹姐

大約要走幾耐 5粒鐘OK否

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-9-25 10:51 發表

新的一年早起是好開始呀
我由2000年開始每年都同個囝囝 於1月 1 日 早上都有去睇日出的習慣。
這個我知道[local]1[/local]

升級   97.05%

該用戶從未簽到

上傳相片唔得?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-9-25 11:21 發表

新的一年早起是好開始呀
我由2000年開始每年都同個囝囝 於1月 1 日 早上都有去睇日出的習慣。
這個我知道[local]1[/local]

咁今年同埋囝囝去玩賽事,一改每年看日出的習慣

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2008-9-25 11:14 發表

大約要走幾耐 5粒鐘OK否

印象中上次走/行到黃昏

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原來有人有興趣,可惜我已經報名了......

升級   44.2%

該用戶從未簽到

上年我玩挑戰組,用左9個鐘左右 ;
我係行,唔係跑個d.....
慘d 就係到終點天黑晒,d工作人員有d 趕收工feel
係冇咩人理你

09年希望可以再快d ~ 各cting, ctse 加油呀 ! 記得一定要練上吊燈籠個段...小妹覺得好甘 !

升級   56.2%

該用戶從未簽到

其實而家有冇ching / ctse 參加左呢個賽事呢?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

上年玩4人隊際,今年理唔到班無報!rtr15rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-24 12:23 發表
    其實而家有冇ching / ctse 參加左呢個賽事呢?

batbat:
    有呀...以我所知你樓上位艾莉絲ctse會同朋友玩隊際。
    你都要加油呀!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-25 21:46 發表

batbat:
    有呀...以我所知你樓上位艾莉絲ctse會同朋友玩隊際。" />" />" />" />
    你都要加油呀!

係呀?艾莉絲ctse玩隊際...希望有機會當日見到妳啦!
    今日pre-trip 左...條路一開始就上吊燈籠,比d草"界"到對腳損晒....因今日行錯路,後面行唔晒,希望當日唔會啦!

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2008-12-26 00:53 發表

係呀?艾莉絲ctse玩隊際...希望有機會當日見到妳啦!
    今日pre-trip 左...條路一開始就上吊燈籠,比d草"界"到對腳損晒....因今日行錯路,後面行唔晒,希望當日唔會啦!

我21.12 PRE -TRIP 左啦... 我地去紅石門個段都迷路.. 當日仲有其他PRE-TRIP 隊迷路..
    今年路段比上年難左.. 但短左dd.....
    ching 加油呀 ! 你係4人隊際 ??  到時點認你先 ?

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-12-26 12:57 發表

我21.12 PRE -TRIP 左啦... 我地去紅石門個段都迷路.. 當日仲有其他PRE-TRIP 隊迷路..
    今年路段比上年難左.. 但短左dd.....
    ching 加油呀 ! 你係4人隊際 ??  到時點認你先 ?

我參加左個人挑戰組,我冇長跑網3....但我應該會著hkrunners件3 ....
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2054&extra=page%3D1&page=3
    ctse 加油!.... 希望到時見到啦....

升級   44.2%

該用戶從未簽到

wah ~ ching 你好勁呀!!  30k 一個人...看來天未黑已經跑完...
    今年希望8個半鐘頭左右完成~ 小妹上山係行,,, 特別係今次d路難行

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2008-12-27 11:11 發表
    wah ~ ching 你好勁呀!!  30k 一個人...看來天未黑已經跑完...
    今年希望8個半鐘頭左右完成~ 小妹上山係行,,, 特別係今次d路難行

韋ctse都要加油呀,但係山路難得都要小心!

升級   27.89%

該用戶從未簽到

呵 今年第一次參加^^ 我同韋姐姐一齊參加 到時大家加油啦