香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

garmin 110 斷錶帶

升級   50%

該用戶從未簽到

最近無啦啦斷左錶帶 差緊電個陣斷既

我見呢個model 好多師兄都中招 我都身受其害

想問邊度有得換 貴唔貴
+1 0
上一篇︰請求跑鞋建議下一篇︰賽後投票- 2012.8.12 南區越野賽

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我最近在 Tri SportsWorld 換咗 (連電池, $520), 要等約4 星期

5/F, Wong Chung Ming Commercial Building               
    14-16 Wyndham Street                                                Central                                                                                                                                 
    Tel:2525 8810

以前我平時出街也帶住 110, 現在只跑步帶, 跑完重 turn off  隻錶, 希望可以耐用D啦

升級   50%

該用戶從未簽到

原帖由 tkorunner 於 2012-8-12 11:49 發表
    我最近在 Tri SportsWorld 換咗 (連電池, $520), 要等約4 星期

5/F, Wong Chung Ming Commercial Building               
    14-16 Wyndham Street                                                Central ...

==嘩 都鬼貴下 我換條錶帶洗唔洗咁貴?

我都唔係成日用渣 D電都仲有  點知差電都爛

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 8912 於 2012-8-12 16:09 發表

==嘩 都鬼貴下 我換條錶帶洗唔洗咁貴?

我都唔係成日用渣 D電都仲有  點知差電都爛

換錶帶幾錢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Thales 於 2012-8-14 14:24 發表

換錶帶幾錢?

剛打電話問過香港總代理,因要寄回台灣換,所以換錶帶是$510。
    其實用左兩年,d電叉足都好快用完既話,$520換錶帶換埋電好d,佢一個月後會換一隻新錶給你的。

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 allanccl 於 2012-8-14 14:51 發表

剛打電話問過香港總代理,因要寄回台灣換,所以換錶帶是$510。
    其實用左兩年,d電叉足都好快用完既話,$520換錶帶換埋電好d,佢一個月後會換一隻新錶給你的。

請問,
    我個隻係水貨, 換帶換電要幾多錢?
    定係水貨唔會同我換?

Thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炒炒 於 2012-8-15 16:54 發表

請問,
    我個隻係水貨, 換帶換電要幾多錢?
    定係水貨唔會同我換?

Thx

任何110都過了保用期,水唔水貨都一樣架啦! (是小弟意見,總代理經理唔好插小弟! 謝謝Michael!)
    換兩樣$520,換一樣(電或帶)都係$520,佢會換隻新既給你。維修要一個月,因要寄回台灣修理。

升級   50%

該用戶從未簽到

嘩 5百幾蚊 我粒電都未壞都好甘下

我痴aa膠算

升級   63.67%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2012-8-14 14:51 發表

好彩我差足電都仲用到5個幾鐘. 暫時都仲夠用. 跑一次全馬都夠用.