香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wlau
打印 上一主題 下一主題

報名慘過跑步.. 用左一粒鐘先報到名..

升級   23.4%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 sunrise 於 2012-10-26 16:25 發表
    其實要令網上報名更暢順, 田總應該考慮設優先報名期, 即上屆有完成者, 可優先報名; 那就可將報名人數分流處理, 唔駛所有人同一時間爭QUOTA.

我都覺得 Sunrise 師兄提議好。
    我覺得參加半馬應要有完成 10km 經驗,參加全馬應要有完成半馬經驗。而以往完成渣打賽事的可優先報名。
    2014 年網上報名情況實在不敢想像....

升級   22.33%

該用戶從未簽到

原帖由 MW_Run 於 2012-10-26 20:06 發表

我都覺得 Sunrise 師兄提議好。
    我覺得參加半馬應要有完成 10km 經驗,參加全馬應要有完成半馬經驗。而以往完成渣打賽事的可優先報名。
    2014 年網上報名情況實在不敢想像....

上年甩底果D最後處理

升級   12.63%

該用戶從未簽到

原帖由 sm_man 於 2012-10-26 16:11 發表 大會公佈話網上報名full左,但郵寄qouta重有位未報到D師兄快點報名啦
    我睇報紙都話郵寄仲有位~希望10k能夠順利報名@@

升級   17.37%

該用戶從未簽到

24號朝早jam哂線, 所以我等到中午食飯報, 好暢順.

升級   14.21%

該用戶從未簽到

各位師兄如果網上報唔到, 請速寄信, 我24日寄出今日27號在渣馬網已查到自己全馬1組報名成功.

升級   52.5%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 rickygor 於 2012-10-26 12:46 發表
    我認識有兩個女仔根本就係影相組,因為每年一路跑行一路影相放上fb,莫講話半馬,連十k都都跑唔到,當日系統繁忙時仲要係fb大吵大鬧,結果佢地都報到,我其實心裡十分厭惡佢倆,有好多跑手全年努力練習,就係比呢d影相組既人 ...

乜急成咁,我諗佢地應該想玩10k多,眼見半馬全馬開始報名就開始心急,驚報唔到所以唔等10k報名就轉玩半馬

升級   100%

該用戶從未簽到

我25日親身去旺角郵局佢地個POBox寄信今日29號收到SMS確認

升級   71.67%

開心
  • 簽到天數: 50 天

原帖由 pierre_wo 於 2012-10-26 22:37 發表

上年甩底果D最後處理

呢個方法一D都唔公平.
    甩底有好多原因. 你估個個都係故意放棄唔跑?
    有些真係有急事跑唔到, 有些真係病左.

年年都咁多人想跑, 你呢個提意, 同叫罰呢D人以後都無得參加有乜分別?

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 268 天

我六時半已經開著部電腦,七時正上網,八時左右才連到線報到。