香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: wlau
打印 上一主題 下一主題

提提各位, 渣馬可以報名啦..(半, 全馬組別)

升級   0%

該用戶從未簽到

成功網上報名,半馬挑戰組;小弟會在24-2-2013 06:00hrs 恭候各位!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 12 天

等成粒幾鐘都入唔到網,哪哪聲用表格寄出,唔使心掛掛,舒服晒!  

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

係今朝大家一窩蜂湧去報名先難報.
    我下午手痕試幾次都好順暢 (雖然半馬一組, 同全馬挑戰組已滿額)

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

上網報名搞掂, 都很暢順!

升級   42.67%

鬱悶
  • 簽到天數: 44 天

上網報名OK!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

咁今朝要返工, 當然係返工前報..
    我一報唔到, 就打去問..
    佢地個CS 好客氣同我地講.. 佢地得400 concurrent connection for 報名用, 即係如果你係401 就要等...但...唔代表係之後跟seq no,
    所以就算你係第401 個, 可能403 撞入去果下, 咁岩400 個有其中一個完左, 咁403 果個就入左去, 但401 果個因為之前撞入去, 仲係度等緊request timeout , 所以就錯失左機會....., 亦係點解, 有D 師兄/師姐, 今朝好快手撞入左去, 但有D 師兄/師姐玩成幾個鐘都入唔到...因為有機會, 你一CLICK 果下, 其實已經係等緊TIMEOUT, 只係連TIMEOUT(即係連唔到) 果條MESSAGE 都送唔到返來, 所以D 師兄就以為有機會係度傻傻地點, 但不停REFRESH 既人就有機會撞入去....... (401 同403 既講法, 係我自己估計)

升級   100%

該用戶從未簽到

師兄,請問半馬爆左,怎麼辦法可以報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raywong03 於 2012-10-25 18:30 發表 師兄,請問半馬爆左,怎麼辦法可以報
    用報名表盡快寄出去,通常會有一批名額留比郵遞申請者。