香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇師兄/師姐可以upload份渣打報名表上來?

升級   77.37%

該用戶從未簽到

想download份報名表,攪左成朝都download唔到,如果有師兄/師姐已經download左份報名表,可唔可以upload上來share俾大家,唔洗大家download得咁辛苦

+1 0
上一篇︰2013年渣打全馬拉松報到區下一篇︰計時系統

升級   2.63%

該用戶從未簽到

http://www.hkmarathon.com/downlo ... hon_Entry_Form1.pdf
師兄條link得唔得?
份文件太大upload唔到上黎

評分

查看全部評分

升級   77.37%

該用戶從未簽到

帥兄,就係呢條官方link load左成朝都load唔到入去....

師兄你有份報名表?
可以放個file上sendspace呀,免費的,好易用架,放幾百mb野都得架....upload左上去之後,再copy條download link上黎,大家就可以上去download份報名表呀.....

唔該你呀師兄!!

升級   77.37%

該用戶從未簽到

終於download到了,都post上sendspace大家有需要可以download
http://www.sendspace.com/file/1klx51

升級   21.05%

該用戶從未簽到

請教c兄,今早填好曬表格,到最後按確認付款,彈出系統出錯。咁即系點呢?會扣數嗎?報名成功嗎?

cheak過幾次都係報名尚未成功.......

升級   77.37%

該用戶從未簽到

原帖由 wu193 於 2012-10-24 19:09 發表
請教c兄,今早填好曬表格,到最後按確認付款,彈出系統出錯。咁即系點呢?會扣數嗎?報名成功嗎?

cheak過幾次都係報名尚未成功.......

我係直接去櫃位入數.....今日收到email通知話報名已經成功左