香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.2.1 馬鞍山盃8k長跑賽 建議當日08:30大合照

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-1 14:28 發表
陣容強大的一次比賽!
多謝以白頭師兄為首的一眾攝影2公!
好開心以35'08"快舊紀錄3分幾鐘造出PB!
留中鬥前後:
3'51 4'10 4'30 4'50
4'50 4'31 8'23 (最後兩K)

瘋瘋, 我半程已經開始吊住你尾, 本來諗住試下最後1,2K過你, 點知自己跑過6K小腳痛, 功虧一簣~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-2-1 19:17 發表
BP 成功了 比上年的比賽快了2分幾
時間 31分06-09到   
隊際第一名 第一次隊際拿了第一" />" />

恭喜使cyw兄成功PB~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 20:10 發表

堅堅, 真係呀?
    會唔會其實係D隊第三呢? 有咁既可能WOR, 因為小華跑得好快呀~

我聽得好清楚
    有叫長跑長有a隊,b隊同d隊的

我以為不只3個獎.而且出到去也不只3個杯...........
    唔通做咗長跑網關心妍.......

建議下次用123...隊,無咁易聽錯
    HAHAHA

Kin in running

升級   0%

該用戶從未簽到

今日真係長跑網大豐收, 自己因為賽前都有少少傷休息咗3日, 今日都係諗住臨場發揮.
    頭段都唔敢開得太快, 不過2K睇時間7'58, 感覺唔似咁快, 跑跑下見到秋鴻CTSE係前面, 於是跟住佢跑搭其順風車, 跑左冇耐我跟住佢過左SUE CTSE, 跑到差唔多轉折點我見秋鴻唔係好快於是加速過左佢.
    折返既時候瘋瘋係我前面大約唔夠10秒距離, 於是我又一直吊住佢尾跑, 計劃跑到最後1,2K如果有力就追過佢, 點知跑到大約過左6K, 一對小腳又開始痛, 雖然唔係好痛但係發唔到力, 好自然開始又比瘋瘋帶離.
    再跑左冇幾耐又比秋鴻CTSE過埋, 果時個心係度諗....如果唔理對腳痛發力追可能有機會追返佢地, 最後都係唔想自己太辛苦放棄, 最後2K我應該比好多人過左.

時間: 半程17'11 全程 35'49

來緊最後一個星期都會養傷同休息, 希望到時渣打可以用最住狀態出戰.

P.S. 今日沿途見到好多著長跑網衫既CHING CTSE, 大家都會打氣士氣非常好, 來緊渣打大家繼續努力.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

恭喜,恭喜!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-1 20:50 發表
    今日真係長跑網大豐收, 自己因為賽前都有少少傷休息咗3日, 今日都係諗住臨場發揮.
    頭段都唔敢開得太快, 不過2K睇時間7'58, 感覺唔似咁快, 跑跑下見到秋鴻CTSE係前面, 於是跟住佢跑搭其順風車, 跑 ...

圍圍,
    唔緊要啦, 你已經盡咗力, 問心無Kwai, 唔記得個點寫tim, 呢d叫做中不成, 英不就, 千祈唔好學, 好好休息, 我哋SSP睇你响老馬輕鬆超額完成 , 或者PB, 之後約埋菲菲, VV,華華, 隻揪啦, 好嘢, haha
    Tarry

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

好耐冇跑過8K~今日成績雖然唔係好滿意~不過都PB~29:30~
    狀態嘛嘛地+頭2K放太快~冇理由跑唔到29分~唯有下次努力
    個人組別第4~隊際係第一~不過佢冇計CYW時間~無奈(向大會上訢中~聽日答覆)
    今日俾人問拎獎會唔會好開心~我答:做到好時間開心過拎獎
    點都好~繼續努力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-2-2 00:13 發表

圍圍,
    唔緊要啦, 你已經盡咗力, 問心無Kwai, 唔記得個點寫tim, 呢d叫做中不成, 英不就, 千祈唔好學, 好好休息, 我哋SSP睇你响老馬輕鬆超額完成" />" /> , 或者PB, 之後約埋菲菲, VV,華華, 隻 ...

教你寫番個字丫...
    問心無愧

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.32%

該用戶從未簽到

好多長跑長友的c hing ,ctse都好勁,証明長跑網的實力一路上升緊,小弟今次都係以自己的目標時間去跑(40min內),唔慣跑早上,成積有少少唔滿意(總成績40min33s),頭尾段,有腳軟的情況出現,希望下星期有好成積出現啦," />" />" />" />" />" />" />" />

升級   11%

該用戶從未簽到

原帖由 新軍人生活 於 2009-2-2 09:19 發表 今次真係好大包圍啦,好多長跑長友的c hing ,ctse都好勁,証明長跑網的實力一路上升緊,小弟今次都係以自己的目標時間去跑(40min內),唔慣跑早上,成積有少少唔滿意(總成績40min33s),頭尾段,有腳軟的情況出現,希望下星期有 ...
    比賽唔係靠彩數㗎!CHING!

升級   0%

該用戶從未簽到

我琴日拍左比賽的片,可以upload去長跑網的server嗎?