香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

sleung2002hk"凡事有可能"日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

好呀,美食廣場.
昨晚至去過,唔知係唔係昨晚鄧記去得太盡,好肚俄,一碗庭仔粥+生菜魚肉+肉片蒸飯..都唔係好夠..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-27 16:40 發表

係丫~~唔知個細路係咪跑晒15km

應該跑晒呀,有個special award for youngest and eldest finisher,官方公報得獎者Sin Lok Yin (7years old) 同 Yip Lun Ming (88years old)~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 亞平 於 2009-3-27 16:59 發表

好呀,美食廣場.
    昨晚至去過,唔知係唔係昨晚鄧記去得太盡,好肚俄,一碗庭仔粥+生菜魚肉+肉片蒸飯..都唔係好夠..

哇~平兄果然大食

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-27 17:02 發表

應該跑晒呀,有個special award for youngest and eldest finisher,官方公報得獎者Sin Lok Yin (7years old) 同 Yip Lun Ming (88years old)~~

依家d細路好勁

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-27 17:02 發表

小朋友後生可畏, 葉伯就老當益壯, 犀利

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 16:59 發表

好呀,美食廣場.

唔怪得知你咁大件啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 21:47 發表

唔怪得知你咁大件啦  

Sue兄,咁早食完飯上來開戰,你驚悶親我呀

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 21:56 發表

Sue兄,咁早食完飯上來開戰,你驚悶親我呀

仲早????????怕你悶到恰眼糞, 到今晚又糞唔著, 影響聽日工作表現咋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 21:59 發表

仲早????????怕你悶到恰眼糞, 到今晚又糞唔著, 影響聽日工作表現咋  

你同我定,今晚點多要早D訓,唔係聽日冇精神同個傻佬上山幽會....啊...在之前仲約多個傻佬架...嘻嘻....一下次見咁多個傻佬...容乜易自己都變成傻佬.

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 22:08 發表

你同我定,今晚點多要早D訓,唔係聽日冇精神同個傻佬上山幽會....啊...在之前仲約多個傻佬架...嘻嘻....一下次見咁多個傻佬...容乜易自己都變成傻佬.

唉, 你病入膏肓喇, 通常傻佬都自稱自己正常, 你就係一個好好既例子.  幽會?  你去覆診咋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 22:14 發表

唉, 你病入膏肓喇, 通常傻佬都自稱自己正常, 你就係一個好好既例子.  幽會?  你去覆診咋

哈哈..覆診?係都係小弟陪ken兄去覆診.....你知嗎,我地而家就係身處於一個傻佬既地盤,小心佢撲出來砍人啊!

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 22:22 發表

哈哈..覆診?係都係小弟陪ken兄去覆診.....你知嗎,我地而家就係身處於一個傻佬既地盤,小心佢撲出來砍人啊!

要是陪ken兄覆診的話, 使唔使帶定d乜武器呀?
    緊係知啦, 就係襯佢未出現, 仲唔餐飽咩

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 22:32 發表

要是陪ken兄覆診的話, 使唔使帶定d乜武器呀?
    緊係知啦, 就係襯佢未出現, 仲唔餐飽咩  

陪ken兄覆診唔使帶乜武器,佢係冇乜攻擊性...好安全.反而佢之前個傻佬就危險D,佢比較喜歡進攻...嘻嘻
    (我地就襯梁兄未出現前,講餐飽先)

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 22:50 發表

陪ken兄覆診唔使帶乜武器,佢係冇乜攻擊性...好安全.反而佢之前個佬就危險D,佢比較喜歡進攻...嘻嘻
    (我地就襯梁兄未出現前,講餐飽先)

今時唔同往日, 佢冇乜攻擊性, 放心喎 (當然啦, 依個唔使講 佢可能去佐拍拖/幽會)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 22:58 發表

今時唔同往日, 佢冇乜攻擊性, 放心喎 (當然啦, 依個唔使講 佢可能去佐拍拖/幽會)

咁又唔可以講話佢冇乜攻擊性,出唔到腳,就出口,佢都幾牙尖嘴利架..句句攞人命架...嘻嘻..冇幾個人好似小弟咁可以捱到架..
    (佢再唔去拍拖/幽會,成日掛住跑,女友遲早有一日搵鐵鍊鎖佢,唔俾佢出去跑架)

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 23:08 發表

咁又唔可以講話佢冇乜攻擊性,出唔到腳,就出口,佢都幾牙尖嘴利架..句句攞人命架...嘻嘻..冇幾個人好似小弟咁可以捱到架..
    (佢再唔去拍拖/幽會,成日掛住跑,女友遲早有一日搵鐵鍊鎖佢,唔俾佢出去跑架)

做乜咁抬舉佢呀, 你估佢會放過你咩, 哈哈
    (車, 你唔俾同女友跑住拍拖 導佢升仙)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 23:20 發表

做乜咁抬舉佢呀, 你估佢會放過你咩, 哈哈
    (車, 你唔俾同女友跑住拍拖 導佢升仙)

諗住講d好聽既說話,緩和吓d氣氛,減輕吓大家既仇恨,如果唔係仇恨指數爆左燈就唔好玩既啦..
    (佢跑得咁快,要佢拍住女友慢跑,即係攞佢命啫)

升級   100%

奮鬥

原帖由 亞平 於 2009-3-27 23:32 發表

諗住講d好聽既說話,緩和吓d氣氛,減輕吓大家既仇恨,如果唔係仇恨指數爆左燈就唔好玩既啦..
    (佢跑得咁快,要佢拍住女友慢跑,即係攞佢命啫)

算你知機, 不過我唸依個指數有排都未爆, 仲有排玩呀
    喂, 你唔係聽日要陪覆診+幽會咩, 咪玩咁夜喎.  
    (仲慘過搵鐵鍊鎖佢 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-27 23:39 發表

算你知機, 不過我唸依個指數有排都未爆, 仲有排玩呀
    喂, 你唔係聽日要陪覆診+幽會咩, 咪玩咁夜喎.  
    (仲慘過搵鐵鍊鎖佢 )

聽日星期六,應冇咩做,不過都要返工,冇你咁好命,星期六唔駛返工!
    (梁兄應就來上來啦...都係閃啦...其實又唔駛驚呀,我地幫緊佢,推佢個blog上去,跑贏洛兄個blog)

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

你倆個又係人地個blog吹水, 幫手推高收視呀??
    Sue姐幾時幫襯吓女子區, 開番個blog, 等我地學吓嘢!