香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

認購了跑衣又未取衫之跑友, 如25/1也不pm版主取貨, 便作取消訂購, 留給要衫的會員!!!

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

nc c-tse
呢次 take up 呢份 assignment 真係勞苦功高!!
到依家都重有咁多柯打, 辛苦哂!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-12-28 11:38 發表
NC,
new member d_drifter order 1 vest:
he said

"is the vest tight fit or loose fit?? if it is a tight fit then size M if it is a loose fit then size L please"

i think M is ok. please note. t ...

背心M, 是否馬鞍山交收?? 係咪我pm他付款方法???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-12-28 09:35 發表
nc c-tse
呢次 take up 呢份 assignment 真係勞苦功高!!
到依家都重有咁多柯打, 辛苦哂!!

幾驚無野做得閒得製

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

呀...
唔好意思..
我想改只係要背心 XS 1件
交收地點都係天水圍
sorry for the change

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SKY 於 2008-12-28 14:44 發表
呀...
唔好意思..
我想改只係要背心 XS 1件
交收地點都係天水圍
sorry for the change

已改, 請查看帖2

升級   0%

該用戶從未簽到

各位已訂了跑衣的網友請注意 , 跑衣將會在1月2日有貨, 已更新帖#2, 請查看閣下的負責版主, 聯絡版主有關交收事宜, 另請這一, 兩天留意各區之交收通告, 未交$$$$$之人士, 請謹記一手交$$$$$, 一手交貨 多謝合作, 新年快樂, 長跑長友, 旅途愉快

香港島

香港東 - ONON
香港西 - 龜速行

九龍
九龍東 - leefs
九龍西 -obaanc
新界東
沙田,馬鞍山 - 瘋狂跑步機
大埔,上水 -  Alfred/Gills
新界西
[url=https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2875&extra=page%3D1]屯門,元朗 - Kenneth[/url]
荃灣葵青 - ram

升級   0%

該用戶從未簽到

再次對 nc c-tse 呢次勞苦功高嘅工作表示最祟高嘅敬意

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

再次對 nc c-tse 呢次勞苦功高嘅工作表示最祟高嘅敬意

X 2 - Thx very much

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

nc tse

salute!!!!

升級   6.33%

該用戶從未簽到

我要T-shirt及背心大碼各一

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 raymond417 於 2008-12-31 10:40 發表
    我要T-shirt及背心大碼各一

已pm閣下付款方法, thx.

升級   0%

該用戶從未簽到

後補買衫人士:

(紅字未付款)
    raymond117 - 背心 L x 1, T-shirt L x 1 - 將軍澳 (31/12/08)
    花子阿DEE - 背心 L x 1 (31/12/08)
    ming - T-shirt S x 1 - 沙田 (1/1/09)
    jc8866 - 背心 M x 1 - 將軍澳 (1/1/09)
    ntnman - 背心 S x 2 - 上水 (2/1/09) - 美記賽4/1交收

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-12-31 10:46 發表

RAYMOND 哥,相信NC 姐會很快處理閣下的資料,另外閣下是否屯門區呢?星期日美記交閣下

x2, raymond兄是否屯門區??? 因我們是根據地區由不同版主負責交收衫的, 另是否星期日-4/1美記交收??? 唔知閣下收到pm未呢?? 有無問題??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-12-31 00:36 發表
    " />" />" />" />  " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

x 3

升級   0%

該用戶從未簽到

大家客氣了, 09新款跑衣暫時也看似順利, 一切也有賴前人 (kenneth及各版主)上次訂跑衣的寶貴經驗, 其中一位長跑網設計大師onon為跑衣的圖案, 款式傷盡頭腦, 以及各版主的無私付出, 再加上有很多很多跑友的支持, 由初初擔心數量不夠到現在有足夠order, 真的體驗了團隊精神 其實小妹在此project上出名是也, 分衫, 安排交收才是戲玉, 大家幫幫手, 自動聯絡所屬版主交收吧!!!

期待1月4日第一次長跑網09跑衣在比賽中亮相

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

非常感謝各位師兄師姐,各位盡心盅力,辛苦哂。

升級   85.79%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-12-31 00:36 發表
    " />" />" />" />  " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />

x4, thanks very very much ar nc ctse!!!