香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.1 第二屆沙田元旦長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   60.67%

該用戶從未簽到

恭喜梁兄

升級   0%

該用戶從未簽到

好彩我個網名係 =chairman= je ~~

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 running-sue 於 2009-1-1 11:59 發表
    我又報吓成績, 49:10 pb 同組第五名

多謝sleung ching + 坑口公牛 ching + 另一位戴眼鏡的ching (唔好意思, 見面多次仍未知邊稱呼) 在途中為小妹打氣.
    多謝兼任攝記的di692 ching.ngD1 ...

恭喜晒及running-sue ctse 及LEUNG 兄 再次攞獎

SUE Ctse,  唔好意思, 小弟每次比賽都係來沖沖去沖沖,
    都無正式同 ctse 打召呼, 下次會同 ctse 自我介紹喇

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今朝天氣都比較凍, 賽前與Gary 兄一齊, 同賣 公牛兄, 梁兄和 Sue Ctse, 但唔見有其他 Ching,
    去到折回點 22'00, 返回終點 21'57  全程 43'57 (自己計) PB (比大埔快 1分鐘到)

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 MJ576 於 2009-1-1 14:35 發表
    今朝天氣都比較凍, 賽前與Gary 兄一齊, 同賣 公牛兄, 梁兄和 Sue Ctse, 但唔見有其他 Ching,
    去到折回點 22'00, 返回終點 21'57  全程 43'57 (自己計) PB (比大埔快 1分鐘到)

恭喜ching, 踏入2009就pb

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 1-1-2009 12:49 發表
    梗係,sue你話丫,我個頭像係唔係一睇就知道係邊個,個名雖簡單又平凡,但又勝在易記.

同意, 同意
    平兄嗰名雖然"平平無其", 不過嗰頭像就絕不簡單~~~係咪出自 onon大師定係 速行大師 之手??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 1-1-2009 11:44 發表
    " />" />hjhvbj" /> " />" />hjhvbj" /> " />" />hjhvbj" /> 一切準備就緒,早瞓,執了今天所用的野,可能沒有執到個比賽興奮心情,這幾天也一路有猶疑,唔多想去.以前對於賽事也會以很開心,興奮的心情迎接,但今次...
    今早5點 ...

吓?
    nc c-tse 竟然開小差??
    號外 呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 1-1-2009 11:19 發表
    報告報告~全場第3~時間37:11~pb 4秒
    俾第1名黑鬼放甩6分鐘~
    唔該晒~di692師兄幫我地影相

恭喜梁兄
    賀喜梁兄
    你真係「香港長跑網」其中一位中流柢柱嘅快腳
    我地嘅目標

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 obaanc 於 2009-1-1 11:44 發表

一切準備就緒,早瞓,執了今天所用的野,可能沒有執到個比賽興奮心情,這幾天也一路有猶疑,唔多想去.以前對於賽事也會以很開心,興奮的心情迎接,但今次...

今早5點 ...

點解妳唔現身呀?小妹可以幫妳出門口囉!
    妳唔見小妹啲功力嗎? 推動阿明一起跑去睇日出.

我地一年沒有幾個比賽可以參加, 珍惜跑得一個得一個嘛!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-1 11:19 發表
    報告報告~全場第3~時間37:11~pb 4秒
    俾第1名黑鬼放甩6分鐘~
    唔該晒~di692師兄幫我地影相

恭喜亞梁兄

升級   0%

難過

恭喜各位ching/ ctse完成賽事!

恭喜各位pb, 繼續努力創佳積!

恭喜梁兄pb又攞獎, 為長跑網爭光!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-1 15:04 發表

點解妳唔現身呀?小妹可以幫妳出門口囉!
    妳唔見小妹啲功力嗎? 推動阿明一起跑去睇日出.

我地一年沒有幾個比賽可以參加, 珍惜跑得一個得一個嘛!

我就係知叮叮噹功力深厚,會阻止小妹找周公子,所以唔敢蒲頭 

係呢,今天有沒有去行山,咁早返來??

升級   0%

難過

原帖由 obaanc 於 2009-1-1 15:09 發表

我就係知叮叮噹功力深厚,會阻止小妹找周公子,所以唔敢蒲頭 

係呢,今天有沒有去行山,咁早返來??

今日有要事做, 改期明天行大尾督>鹿頸.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-1 15:11 發表

今日有要事做, 改期明天行大尾督>鹿頸.

啊!!! 明天放假,真係好, 美麗的風景線 

升級   0%

難過

原帖由 obaanc 於 2009-1-1 15:15 發表

啊!!! 明天放假,真係好, 美麗的風景線 

星期一放假有冇改? 可以一起行山.
    Sorry, 幾次見面樂而忘"心", 竟然未俾衫$妳, 交屈教練還是直接俾妳好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-1 15:23 發表

星期一放假有冇改? 可以一起行山.
    " />" />" />" />" />" />" />" />" />" />hjk Sorry, 幾次見面樂而忘"心", 竟然未俾衫$妳, 交屈教練還是直接俾妳好?

星期一唔放住喇,留番去海洋公園

不用梳了,樂而忘"心" - 大家咁話,取衫時交$$$ 屈教練可以的

升級   0%

難過

原帖由 obaanc 於 2009-1-1 15:28 發表

星期一唔放住喇,留番去海洋公園

不用梳了,樂而忘"心" - 大家咁話,取衫時交$$$ 屈教練可以的

係喎! 生日免費去海洋公園探安安, 從出示身分證開始, 個日好多工作人員同我地講"生日快樂".

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

最近D長課同埋整左兩粒梅子補身果然有效, 2009第一賽PB, 52:XX, 仲快左成3分鐘, 開心到死!    而我家老爺以佢自由行的步伐輕鬆完成.   至於D細既就睇佢地唔到, 佢地話自己無行過.

running-sue ctse 超勁, 中途見到佢個陣我掛住博命已經無咩力, 只可以點頭打左個招呼. 恭喜!恭喜!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

恭喜晒及running-sue ctse 及LEUNG 兄 再次攞獎

X 2 - congratulations to MJ's PB too!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax