香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2009.1.1 第二屆沙田元旦長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 running-sue ctse 同埋梁兄 pb + 拎獎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-1 16:07 發表
最近D長課同埋整左兩粒梅子補身果然有效, 2009第一賽PB, 52:XX, 仲快左成3分鐘, 開心到死!    而我家老爺以佢自由行的步伐輕鬆完成.   至於D細既就睇佢地唔到, 佢地話自己無行過.

runni ...

恭喜wongc ctse pb, 52真係好好好成績,繼續努力.

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 wongc 於 2009-1-1 16:07 發表
    最近D長課同埋整左兩粒梅子補身果然有效, 2009第一賽PB, 52:XX, 仲快左成3分鐘, 開心到死!    而我家老爺以佢自由行的步伐輕鬆完成.   至於D細既就睇佢地唔到, 佢地話自己無行過.

runni ...

恭喜師兄新的一年就有好成績. .  恭喜! 恭喜!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   50.35%

該用戶從未簽到

回復 224# 的帖子

I did 44mins this times that break my personal best record and found that is not many fast runners in that race.

升級   0%

該用戶從未簽到

今日來唔到同大家打氣真係唔好意思呀,而家補上遲來的恭喜:
    恭喜使梁兄 & running-sue ctse PB 兼攞獎,雖然係意料中事,一樣咁開心。
    MJ兄都好勁....越跑越快又PB.
    仲有wongc ctse既努力都冇白費。

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-1 22:11 發表
    今日來唔到同大家打氣真係唔好意思呀,而家補上遲來的恭喜:
    恭喜使梁兄 & running-sue ctse PB 兼攞獎,雖然係意料中事,一樣咁開心。
    MJ兄都好勁....越跑越快又 ...

大圍兄,
    如果你落埸跑,我淋你重快喇,以ching你啲速度,耐力,好快 sub 40

大圍兄加油

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜曬所有CHING、CTSE又創PB
    未PB到的下一個賽事一定可以。

升級   59.47%

該用戶從未簽到

小弟初來報到...我尋日都有去跑元旦杯...小弟不材...尋日只跑出37'45 ....我目標係37'30....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2009-1-1 22:40 發表

大圍兄,
    如果你落埸跑,我淋你重快喇,以ching你啲速度,耐力,好快 sub 40" />" />

大圍兄加油hgj091" />" />hj  

MJ兄太睇得起小弟啦,呢排淨係操長課已經冇使速度,而家我跑10K一定冇ching咁快。
    我都諗住跑完渣打會開始練返d速度,09年目標暫時都係sub42'已經好滿意,sub40'對我來講仲係好遙遠呀。
    反而如果ching你主力跑10K既話,我覺得有機09年做到呢個時間呀。

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

恭喜Sue CTse 及Leung CHing PB 又得獎!
    還要恭喜其他PB 的CHing and CTse.

我本亦有報名此比賽,但比nc 姐更早決定放棄參加,皆因
    始終脚痛,現在練跑時,慢慢的跑便不痛,跑快一點痛便
    來了,但減慢速度一段時間後,痛楚亦會慢慢減退,雖不是長途,
    但始終是跑比賽,都是決定放棄了。

但我沒有浪費這個2009年的第一天,除夕晚跟一些朋友倒數
    後登上鳳凰山,真的很冷很大風,但山頂竟然聚集了起碼超過
    六、七佰人,擠得我只能站立,連坐下的空間也沒有,個個
    都是為看日出而來。很幸運地,我們成功看到日出,而且真的
    很美很迷人,凍得辛苦都值得。
    但落山時,我已經很慢很小心了,但雙膝都仍然在落了一段距離後,
    開始隱隱作痛,到現在,有時就算只坐着也會突然痛一兩下。
    唉!真的幾時才可復原?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrunrun 於 2009-1-2 15:09 發表
    恭喜Sue CTse 及Leung CHing PB 又得獎!

來了, ...

我都唔記得幾耐冇睇過日出lu,好羨慕呀!
    ctse唔使擔心既,離渣打仲有成個月,而家唔好諗咁多最緊要養好腳傷。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 runrunrun 於 2009-1-2 15:09 發表

始終腳痛,現在練跑時,慢慢的跑便不痛,跑快一點痛便
    來了, ...

ctse, 唔好心急, 家陣最緊要係養好傷, 咁至可以長跑長有

升級   100%

開心

原帖由 小小小特警 於 2009-1-2 08:39 發表
    小弟初來報到...我尋日都有去跑元旦杯...小弟不材...尋日只跑出37'45 ....我目標係37'30....

37"45相信都有係拎獎人士~請問閣下大名
    有機會約跑過返2招

升級   100%

開心

下年唔知有冇機會黑過個黑鬼~~努力

升級   53.45%

該用戶從未簽到

來了, ...

runrunrun ctse, 你既膝蓋都痛左一段時間啦, 會唔會去睇下醫生等佢快d 好番哩

升級   100%

奮鬥

原帖由 小小小特警 於 2009-1-2 08:39 發表

特警ching係高級組人馬

升級   100%

開心

原帖由 running-sue 於 2009-1-2 21:46 發表

特警ching係高級組人馬

咁我知係邊個喇

升級   100%

奮鬥

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-2 21:47 發表

咁我知係邊個喇

ching, 我估吓咋.......原來做中了, 哈哈