香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

渣打馬拉松所有項目已截止報名

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

http://hk.news.yahoo.com/article/081120/3/9clz.html

渣打馬拉松最後召集
    (星島)11月21日 星期五 06:30

(綜合報道)

(星島日報報道)渣打馬拉松二○○九獲香港市民熱烈支持,香港田徑總會宣布全馬拉松賽事於今天下午五時截止報名,連同之前已經截止的其他六個組別,今屆渣打馬拉松所有項目截止報名。
    +1 0
    上一篇︰Joost.com下一篇︰願王上 Alan 萬歲萬歲萬萬歲﹗

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

希望d人真係認真跑步,唔好係度搞搞震阻住d想出成績ge跑友....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-11-22 12:03 發表

其實主辦機構分得 1.2.3 組,我諗佢哋都預咗到時有人會玩百萬行的。

可能係伯慢行 唔係百萬行

升級   0%

該用戶從未簽到

allanccl c hing

唔係伯慢行

可能係

拍(照片)慢行

一字排開(小弟西隧裡見過)

升級   0%

該用戶從未簽到

拍慢行果個係我黎架,去到青馬橋一定咋帝映下相,實則係抖下氣,唔該唔好督爆!

升級   0%

該用戶從未簽到

no la

你不是拍慢行

拍慢行是10\8個

一字排開影相

block 左賽道

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2008-11-22 14:41 發表

no la

你不是拍慢行

拍慢行是10\8個

一字排開影相

block 左賽道

講下笑姐,我跑得咁慢,又點樣阻到人地丫。

升級   0%

該用戶從未簽到

allanccl c hing,
    唔好咁謙,上星期我喺跑馬地運動場見你晨操,跑得重快過我。
    你小心俾我阻到就真。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-11-22 18:11 發表
    allanccl c hing,
    唔好咁謙,上星期我喺跑馬地運動場見你晨操,跑得重快過我。 " />" />
    你小心俾我阻到就真。 " />" />

唔洗驚,我報左全馬,起跑時間唔同丫麻;其實,我真的幾鍾意快活谷條跑道,轉d彎大d,數圈少d,最重要經常都有人在你前面比你追,唔似得朝朝早小西灣運動場,d公公婆婆"伯慢行",阻住晒兼無人陪跑,無左target,跑都慢d。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 22-11-2008 19:44 發表
    唔洗驚,我報左全馬,起跑時間唔同丫麻;其實,我真的幾鍾意快活谷條跑道,轉d彎大d,數圈少d,最重要經常都有人在你前面比你追,唔似得朝朝早小西灣運動場,d公公婆婆"伯慢行",阻住晒兼無人陪跑,無左target, ...

我就無 c-hing 你咁勇,我通常都係見d高手一個一個爬我頭,一次又一次過我頭,有時呢類高手中重可能係d公公婆婆添。
    allancl c-hing,你都唔好睇小佢地。
    據資料顯示,Kenneth c-hing 最早時都係跟個老人家學跑,先至有今日的成就。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-11-22 20:09 發表

我就無 c-hing 你咁勇,我通常都係見d高手一個一個爬我頭,一次又一次過我頭,有時呢類高手中重可能係d公公婆婆添。
    allancl c-hing,你都唔好睇小佢地。
    據資料顯示,Kenneth c-hing 最早時都係跟個老人家學跑 ...

咁樣講黎,真係真人唔露相喇!真希望早日遇見高人,指點小弟一兩招便好了。

升級   0%

該用戶從未簽到

喺快活谷條內圈跑道,晨咁早約五點經常有位老人家跑步,真係唔好睇小佢。
    小弟真係俾佢爬我頭架。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-11-22 20:39 發表
    喺快活谷條內圈跑道,晨咁早約五點經常有位老人家跑步,真係唔好睇小佢。
    小弟真係俾佢爬我頭架。

ching比我仲早起身喎,五點鐘見到那老一家跑步,你豈不是四點幾起身?
    ching比我更有恆心,小弟向你致敬!
    不過,如果我要見識這位高人,可能要三點幾起身了。

升級   0%

該用戶從未簽到

第一次見佢追上嚟嗰時都幾恐佈,晨早黑麻麻聽到後面有隻黑影追上嚟, 真係心寒架

升級   0%

該用戶從未簽到

有時半夜醒咗瞓唔番咪出去跑吓咯, 同恆心無關

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2008-11-22 20:49 發表
    有時半夜醒咗瞓唔番咪出去跑吓咯, 同恆心無關

咁樣,日頭咪會眼訓囉! ching係咪退左休啦?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 22-11-2008 21:01 發表
    咁樣,日頭咪會眼訓囉! ching係咪退左休啦?

Of course, NO.
    I just sleep very little, 5-6 hours daily.
    According to my judgement, you should be older than me, but not too much.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 22-11-2008 22:04 發表

乜樹?點解有小弟的名?" />" />" />" />" />" /> 閣下應該收錯資料" />" />" />" />" />" /> ,小弟當初跑步是黃昏自己一個跑,而今天的成就,都是慢腳一名罷了。

Sorry, Kenneth 兄, 係我搞錯咗人名, 應該係 Leef c-hing 先至啱...
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1